Tips til renovering af hus som gør underværker

Du har et hus, som du i bund og grund er rigtig glad for, men det trænger kraftigt til noget fornyelse. De fleste begynder med det indvendige og spytter mange penge i det. Men så bliver det udvendige lidt forsømt. Og det er ærgerligt. For du ser på det fra terrassen hele sommeren, og det er det første, du og dine gæster møder, når I ankommer til dit hus. Men det kan også koste en formue at lave alt om på én gang. Så her er nogle tips til, hvad du kan gøre for at pifte huset op med de vigtigste dele.

Idéer til at pifte huset op

Her vil der komme nogle bud på, hvad du kan tage fat på, når du vil renovere det udvendige af huset og give det en finpudsning. Du behøver ikke at tage alle tingene på en gang, men bare det at vælge en af delene vil gøre underværker.

  • Skift vinduer og døre. Der er mange ældre huse, som har nogle faldefærdige vinduer og døre. Det gør både at udseendet på huset ser slidt ud, men det kan i mange tilfælde også påvirke indeklimaet. Ældre vinduer og døre kan være slidt op og derfor ikke isolere huset så godt. Så hvis du udskifter disse, vil du både kunne spare penge på varmeregningen og få et flot hus. Se eventuelt mere på Sparvinduer.dk.
  • Få taget fikset. Måske kan du nøjes med at få fjernet alger på taget, som vil få det til at se spritnyt ud. Ellers kan det også være, at det skal skiftes helt, men det vil du i mange tilfælde kunne få en god pris på.
  • Er det facaden, som får huset til at se meget trist ud, så kan du også få pudset facaden. Du kan få skjult grimme fuger og få et mere rent udseende. Du kan også få huset helt vandskueret, hvis du ikke ønsker, man skal kunne se murstene så tydeligt.

Tag på messer og få gode tilbud

Der findes mange bolig- og livstilsmesser, hvor der er håndværkere, som giver gode tilbud. Her kan du eventuelt indhente flere tilbud, så du sikrer dig at få det bedste til pris og kvalitet.