To børn omkommet i brand – Tekniske undersøgelser pågår stadig

Nordjyllands Politi arbejder fortsat med de tekniske undersøgelser af branden i Østrup, 9600 Aars, som natten til i dag kostede en mor og to små børn livet.

Hele formiddagen har politiet været til stede i Østrup, 9600 Aars, hvor en brand i en ejendom natten til mandag den 8. februar kostede en 35-årig kvinde, hendes 4-årige søn og hendes 7-årige datter livet.

Politikommissær Carsten Straszek, Nordjyllands Politi, leder efterforskningen af den meget tragiske sag og oplyser mandag middag, at politiet fortsat arbejder med de tekniske undersøgelser:

”Det er en meget alvorlig sag, så derfor skal vi selvfølgelig have undersøgt alt til bunds, men på nuværende tidspunkt er der ikke noget, der indikerer, at der skulle være foregået en forbrydelse,” fortæller Carsten Straszek og tilføjer:

”Vi afventer svar på de retsmedicinske undersøgelser og på brandundersøgelsen, som Nationalt Kriminalteknisk Center varetager. Først når de er afsluttet, har vi et grundlag for at udtale os nærmere om denne tragiske hændelse.”

 

Sagen kort

Politi og brandvæsen blev alarmeret om branden mandag den 8. februar kl. 04:29 og konstaterede ved ankomsten til stedet, at huset var fyldt med røg.

Ved søgning med røgdykkere i huset blev kvinden og de to børn fundet livløse. De blev forsøgt genoplivet, men deres liv stod ikke til at redde.