Tre nye måder at bruge tørklæder på

De fleste af os bruger bare et tørklæde til at have om halsen, men der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan bruge et tørklæde på. Læs om tre af dem her.

Vi ved selvfølgelig alle sammen, at tørklæderførst og fremmest kan bruges til at have om halsen for at pynte og holde varmen. Derudover kan du også binde dem om håret for at holde varmen og for at holde styr på det.

Der findes dog også mange andre måder, du kan bruge et tørklæde på, som du måske ikke er opmærksom på. Her kan du læse om tre af dem.

Brug tørklædet som hårbånd

En flot måde for dig at bruge dit tørklæde på er ved, at du snor det og bruger det som et hårbånd i dit hår. Dermed får det både en praktisk funktion, når det hjælper dig med at holde håret på plads. Derudover er det også med til at give noget ekstra farve til dit outfit.

Brug tørklædet som en taske

Har du et stort tørklæde i et kraftigt materiale, er det også en rigtig god ide for dig, at du bruger det som en taske. Det gør det nemt for dig at have det med overalt, og du kan hurtigt have plads til for eksempel ekstra indkøb. Samtidig giver det dig mulighed for at bruge de tørklæder, som du måske ikke bruger så meget.

Få en flot top ud af dit tørklæde

Du har sikkert set, hvordan du kan bruge et tørklæde som en nederdel. Men har du tænkt over, at du også kan bruge det som en flot top. Der findes en række forskellige måder, hvorpå du nemt og effektivt kan vikle dit tørklæde om overkroppen og få en let og farverig top ud af det.

Der findes altså masser af måder, hvorpå du kan bruge dit tørklæde. Dermed kan du nemt finde frem til den rette til dit behov. Det handler bare om, at du er kreativ.