ung kvinde afgået ved døden efter færdselsulykke

En 26-årig kvinde, der torsdag blev ramt af en bil i krydset Oddervej/Hestehavevej i Højbjerg afgik i weekenden ved døden.

 

 

Ulykken skete torsdag omkring kl. 17.52, da den 26-årige var ved at krydse vejen til fods via et fodgængerfelt. Her blev hun ramt af en bil ført af en 18-årig mand.

Den 26-årige blev indlagt i kritisk tilstand, mens den 18-årige blev anholdt, da politiet havde mistanke til, at han havde været påvirket af stoffer under kørslen. Blandt andet fordi der blev fundet flere pakker med tramadolpiller i bilen. Ved et grundlovsforhør fredag valgte retten at opretholde anholdelsen af den 18-årige i 3 x 24 timer, mens politiet afventede svar på hans blodprøve taget efter ulykken.

 

18-årig løsladt

Fredag forelå der en første screening af blodprøve, og da den ikke indikerede, at den 18-årige skulle have haft narkotika i blodet, blev han løsladt, da den juridiske vurdering er, at der ikke er grundlag for at varetægtsfængsle ham.

Den 18-årige er sigtet for uagtsomt manddrab og for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videreoverdragelse.

Det endelige resultat af blodprøven afventer stadig, og så frem det skulle vise sig, at der alligevel var stoffer i blodet, vil der blive lavet en ny juridisk vurdering af sagen i forhold til en eventuel fremstilling i grundlovsforhør.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)