Ung kvinde trukket ind i bil og udsat seksuelt overgreb

Anmeldelse om seksuelt overgreb – Bøllingsvej, Ringsted

Kl. 16.42 søndag anmeldte en 25-årig kvinde fra Ringsted, at hun natten mellem lørdag og søndag på et ukendt tidspunkt i tidsrummet kl. 02.00 – 03.00 var blevet udsat for et seksuelt overgreb af en fremmed mand. Hun gik alene ad Bøllingsvej, da hun pludselig blev grebet bagfra af en fremmed mand, der trak hende ind i en bil på en nærliggende parkeringsplads. Inde i bilen krænkede manden hende i forbindelse med en delvis afklædning og samtidige befølinger forskellige steder på hendes krop. Det lykkedes den 25-årige kvinde at frigøre sig fra mandens overgreb, så hun kunne flygte til fods ad Bøllingsvej mod syd. Efter anmeldelsen søndag eftermiddag blev kvinden undersøgt for eventuelle skader og spor efter den mistænkte, som hun beskrev som: mand, 25-30 år, 180-185 cm høj, muskuløs af bygning, lys i huden og lyst kort hår, iført mørk hættetrøje, mørke shorts til omkring knæene og mørke kondisko. Han talte dansk og forgreb sig på offeret i en mørk personbil, ukendt mærke, med fem døre og umiddelbart uden særlige kendetegn. Offeret har ingen oplysninger om, hvor den mistænkte og hans køretøj forsvandt hen.
Politiet har søndag eftermiddag og aften undersøgt området ved parkeringspladsen for eventuelle spor ved brug af politihunde. Sagen efterforskes nu i et forsøg på at få identificeret den mistænkte, så motivet bag overfaldet på kvinden kan afklares strafferetligt.

LÆS OGSÅ:  17-årig pige udsat for seksuelt overgrebsforsøg af indvandrer – politiet beder om hjælp

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der måtte have bemærket noget usædvanligt i området natten mellem lørdag og søndag, eller som kan give oplysninger om den mistænktes identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.