Ung mand stukket med kniv – kvinde og mand efterlyst

Politiet efterlyser bil efter knivstik i Storcenter Nord

Østjyllands Politi leder p.t. efter en tysk indregistreret sølvfarvet Kia Sorento med nummerpladen BWD1598, som en kvinde og en mand formentligt flygtede i efter et knivstikkeri i Storcenter Nord i Aarhus N onsdag.

En vagt opdagede omkring kl. 16.30 en mand, som havde stjålet noget tøj fra en butik i Storcenter Nord. Vagten fulgte efter manden og tilbageholdt ham i parkeringskælderen. Her blev butikstyven aggressiv og tog halsgreb på vagten, og det fik en 30-årig mand, som havde handlet i storcentret, til at forsøge at hjælpe vagten.

En anden vagt kom også til undsætning, men pludseligt trak butikstyven en kniv frem og stak den 30-årige mand i maven. Det lykkedes herefter butikstyven at flygte, og en kvinde, som han kendte, hjalp med at samle en trøje op, som han havde tabt undervejs. Herefter fulgtes kvinden og manden ad og satte sig formentligt begge ind i Kia’en, som efter overfaldet kørte fra stedet.

Den 30-årige blev kørt til behandling for sine knivstik, men han kom ikke alvorligt til skade. Flere patruljer søgte efter manden, kvinden og bilen, men det lykkedes ikke at finde frem til dem. Østjyllands Politi hører derfor meget gerne fra vidner, som ser Kia Sorento’en, eller som har en formodning om, hvor kvinden og manden opholder sig. Oplysninger kan gives via tlf. 114.