Vi skal tænke os om her til Kommunevalget

Debatindlæg af Indsendt af Palle Reimer

Jeg håber, at danskerne nu til kommunevalget tænker sig om. Kommunevalget drejer jo først fremmest om hvem, der skal styre kommunen i det næste 4 år, men når det er sagt, så skal du tænke på, hvad den person man stemmer på, har af tilknytning til Christiansborg, og hvis du ikke gør det, støtter du måske et parti, du normal ikke ville stemme på. Derfor er det vigtigere, end lige det der sker uden for din dør.

Man hører jo altid, at det regerende parti har en stor fordel, og kutyme er, at de får flere borgmestre.
Hvis den teori holder, skulle socialdemokratiet få et kanon valg, derfor beder jeg det danske folk om, at man ikke lader sig forlede til at støtte denne teori.

De socialdemokratiske borgmestre har været meget passive i landspolitikken, som er sket fra Christiansborg, hvorfor? Det der sker, fra den regering vi har, er katastrofalt. Lad mig minde om minksagen, som stadig er en grim sag. Fødevareministeren ikke har leveret det, han har lovet – svaret på om man må avle mink i Danmark igen. Sygehusene er nu lammet, og mangler penge til de store ekstra udgifter, som de har fået ( sygeplejerskestrejken). Man har mangel på jordemødre. Udvisningscentret i Bording som ikke er løst endnu, og ministeren er rådvild. Det er lettere for udlændinge at få førtidspension, end hvis man er dansker, og vores fængsler er overfyldte på grund af de mange udlændinge, som begår kriminalitet. Man trækker den ene lov efter den anden fra EU ned over befolkningen. Derfor er det vigtig når du stemmer, at tænker lidt længere en lige ud over din egen næsetip.

LÆS OGSÅ:  Vaccinehysteriet er uden grænser