VIDEO: Her saboterer venstreorienterede markering af Krystalnatten

For få dage siden blev krystalnatten markeret ved en række arrangementer verden over. Også i Danmark valgte mange mennesker at deltage i forskellige former for markeringer af dagen.

På Gammel Torv i København blev  80-årsdagen for jødeforfølgelserne mindet med en række taler, som foreningen For Frihed havde arrangeret.

Men det var ikke alle, som bifaldt talerne til minde om de jødiske ofre. 24NYT har talt med flere tilstedeværende, som fortæller om, at en gruppe venstreorienterede ødelagde markeringen ved at sabotere talerne. Politiet sørgede ikke for, at arrangementet kunne gennemføres på ordentlig vis.

På videoen kan du se en af talerne. Det er medlem af Nye Borgerlige, Leif Knudsen, som her gør sit bedste for at fremføre sin tale. Under videoen, kan du læse en tekstudgave af Leif Knudsens tale.

Tale af Leif Knudsen

ved For Friheds demonstration på Gammel Torv 9/11-2018

til minde om Krystalnatten for 80 år siden

 

Krystalnatten fandt sted for nøjagtigt 80 år siden, den 9. november 1938 i Tyskland, hvor nazisterne dræbte 91 jøder, ødelagde ca 7.500 forretninger og nedbrændte 200 synagoger, en på alle måder umenneskelig aktion mod den jødiske befolkning.

Krystalnatten var ikke en begyndelse, den var kulminationen på mange års spredning af gift og had mod den jødiske befolkning, som havde til hensigt at legitimere den efterfølgende vold mod jøderne.

Krystalnatten havde 3 aktører i befolkningen for at den kunne ske:

 •        Dem der gjorde det
 •        Dem der klappede
 •        Dem der lukkede øjnene

Findes de samme grupper idag i forhold til jøderne? Ja.

 •        Jøderne angribes fra islam
 •        Venstrefløjen, radigale og de heldigvis få nazister, klapper
 •        De borgerlige lukker øjnene

 

Et centralt spørgsmål er – kan krystalnatten finde sted igen?

Jeg ville ønske jeg kunne sige nej, men sandheden er desværre, at jøderne i dagens Danmark, lever i konstant frygt for deres liv og helbred, og at de ikke åbent kan dyrke deres religion.

Den eneste forskel på 1938 og 2018 er, at det ikke længere er nazister som udfører volden, men derimod islamister. De står for trusler, vold og drab mod jøderne i Danmark. Det bestrides ikke af mange. Det danske samfund bruger hvert år millioner på at beskytte jøder mod islamisterne. Men ikke kun jøderne er i fare, også danske politikere og foreninger er mål for den islamiske terror, og regningen løber op i milliarder. Islam er ude af kontrol … som om islam overhovedet KAN kontrolleres.

Terroren fra islamister, som ønsker død og ødelæggelse over alt og alle, er ikke længere bare trusler. Den uhæmmede indvandring fra muslimske lande har gjort det muligt for islamisterne at sive med, og ramme os direkte i vores eget land indefra.

Islam er på vej til at blive verdens største religion. Islam har erobret land efter land i Mellemøsten og Afrika. Islamisk terror, drab og vold er også blevet hverdag i mange europæiske lande. Ingen europæiske lande kan føle sig sikre. Flere lande – med Frankrig, England og Sverige i spidsen – er nu inde i en decideret dødspiral, hvor det totale kollaps lurer. Store områder er allerede no-go zoner for landenes myndigheder; parallelsamfund og sharia-domstole er blevet en realitet.

Kun de tidligere østlande, bl.a. Polen og Ungarn, er gået fri af den islamiske terror, fordi de har nægtet at tage imod flygtninge og indvandrere. Terroren kommer nemlig ikke udefra men indefra, og denne terror rammer ikke kun jøderne, men alle, som ikke underkaster sig koranens befalinger. EU forsøger at tvinge Polen og Ungarn til at åbne deres grænser for indvandring. EU burde i stedet kopiere disse landes succes.

Islam nyder i dag stor beskyttelse fra politiske aktører på venstrefløjen og de venstreorienterede tv-stationer og aviser.

Hvem husker ikke dengang, da Anne Mee Allerslev, som Radigal integrationsborgmester i København, inviterede til mangfoldighedsfest på Nørrebro, hvor forskellige kulturer og lande kunne præsentere deres mad og skikke. I den forbindelse bad hun jøderne om at pakke sig væk. Det kunne provokere, at vise det Israelske flag eller andre jødiske symboler. Det har ærgret mig gul og grøn, at Anna Mee Allerslev blev fældet på korruptions-anklager, når hun skulle være blevet fældet på noget langt værre – jøde-diskriminering. Hun burde være smidt ud på røv og albuer af sit eget parti og vælgerne for jøde-diskriminationen. Hun er det strålende eksempel på hele det rød-radigale herskende segments ægte sindelag. De har kastet al deres kærlighed på muslimer og ofret jøderne.

Og hvem husker ikke, da Malmøs borgmester udtalte, at volden mod jøderne er en naturlig konsekvens af Israels politik i Mellemøsten. Siden den skæbnesvangre udtalelse, er den jødiske menighed i Malmø blevet halveret.

Forrige år, før JyllandsPosten blev Politikens Jyllands-tillæg, skrev JyllandsPosten en leder, som var så skarp, præcis og skræmmende, at den fortjener at blive citeret fra:

https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE8451757/joede-i-malmoe/

LEDER 18.02.2016

citat

Jøde i Malmø

…  historien for de malmøske jøder er, at de på ganske få år er forsvundet. De er chikaneret ud af byen, hvor rabbineren er blevet overfaldet, den jødiske kirkegård raseret ved flere lejligheder og synagogen udsat for bombeattentater, fordi det stærkt multikulturelle samfund har ladet det ske. I landet, der ynder at se sig selv som en humanistisk stormagt, har ingen beskyttet jøderne. Byens tidligere borgmester, Ilmar Reepalu, har endda ved flere lejligheder ligefrem slået det hen, at chikanen mod jøderne i byen, der har en stor muslimsk befolkningsgruppe, blot skyldes reaktioner på Israels politik i Mellemøsten. Han har desuden sagt, at det ikke var Malmøs problem, hvis jøderne valgte at flytte til Israel.

Forholdene i Malmø, hvor jøder er blevet overfaldet på vej i synagogen, hvor det jødiske kapel ofte har været udsat for brandattentater, og hvor en tenniskamp mellem Sverige og Israel for nogle år siden blev spillet uden publikum, angiveligt af sikkerhedsmæssige grunde, men som borgmester Reepalu ved den lejlighed sagde, også fordi de israelske sportsfolk ikke var velkomne, er exceptionelle. Det er de ikke mindst, fordi byen og bystyret har ladet det ske, ja, i perioder ligefrem indirekte opildnet til det, fordi man har bortforklaret det som forståelige reaktioner på Israels politik. I den forstand går de ”godhjertede” svenske politikere også antisemitismens ærinde.

Men selv om tilstandene i Malmø er usædvanlige, er de desværre langt fra enestående. Der er ingen grund til at kalde en spade for andet end en spade, og det er selvindlysende, at den stigende antisemitisme i Sverige og mange andre steder i Europa skyldes den øgede muslimske indvandring. Det skaber overalt i Europa en voksende chikane mod jøder, og i lande som Frankrig, Belgien og Holland, men også fra mange andre lande, lyder det enstemmigt, at jøderne flytter af frygt for deres sikkerhed.

Det er et uacceptabelt europæisk svigt over for en befolkningsgruppe, der om nogen har båret den moderne europæiske historie på sine skuldre, og som også gennem sin integrationshistorie, trods de store lidelser, har været eksemplarisk. En del af forklaringen på, at jøderne, også i Danmark, de senere år har følt sig udsatte, og at der ikke blev passet godt nok på dem, er formentlig, at de netop, fordi de er så velintegrerede, er fløjet under radaren.

Men når jøderne, der kom til Sverige på flugt fra nazismen og nu atter flygter, denne gang fra islamismen, forlader Sverige og andre europæiske byer, skyldes det først og fremmest, at man lader det ske, fordi man i en art berøringsangst og politisk korrekthed, der reducerer muslimer til ofre, ikke slår hårdt ned på det intense jødehad. Det er er et historisk svigt. …

citat slut fra JyllandsPostens leder

 

Israel blev grundlagt som en socialistisk demokratisk stat. Trods det, har venstrefløjen totalt vendt sig mod Israel i dag.

Antisemitismen på venstrefløjen tog fart i 2002, hvor kampagnen ”Boykot Israel” blev sat i gang. Lyder det ikke bemærkelsesværdigt meget som det gamle slogan ”Kauft nicht bei Juden”.

Dertil er svaret: NEJ! Køb ENDNU flere israelske varer for at vise støtte til det eneste demokratiske, frie, anstændige retssamfund i Mellemøsten. Der kommer had og terror ud af de arabiske lande, mens der kommer velstand og Nobel-priser ud af Israel.

Samtidig er venstrefløjen tavs overfor alle de despotiske lande i verden, som bryder samtlige menneskerettigheder. Kina skal ikke boykottes. Alle de islam-fascistiske lande som Saudi Arabien, Quatar, Libanon, Iran, Somalia, Pakistan … og mange flere … skal ikke boyottes.

Og hvad med Sverige:

 • som forfølger og fængler kunstnere
 • hvor ytringsfriheden er trådt voldsomt under fode
 • hvor Pippi Langstrømpe censureres og et bibliotek oplever en politiaktion fordi de har læst den originale udgave op for en børnehave
 • og hvor berufsverbot er dagens orden

… hvor er boykotten af Sverige?

Nej, de eneste man vil boykotte er et anstændigt demokratisk retssamfund som Israel. Vanviddet råder.

Venstrefløjen har aldrig fordømt brug af vold i egne rækker, mens det aldrig har skortet på beskyldningerne om deres modstanderes villighed til at bruge vold. Men helt ærligt, hvem har hørt om muslimske arrangementer eller venstreorientere møder, som skulle være under politibeskyttelse, fordi de er truede af ekstremistiske jøder … … eller af nogen andre for den sags skyld?

 

Det er kendt stof at de danske aviser og tv-stationer lider af en voldsom slagside. De har bidraget til den øgede polarisering gennem udskamning og dæmonisering af modstandere af islamiseringen af Danmark. De holder ivrigt mikrofonen for vennerne, som bevilges ubegrænset taletid, hvorimod modstanderne betragtes som en en snog i græsset, reduceret til diskussionen om, hvorvidt de er nazister eller racister.

Flere gange har medierne forsøgt at bagatellisere truslen mod jøderne, bl.a. har man ment, at hvis en journalist kan gå ned igennem Nørrebrogade iført kalot uden at blive overfaldet, ja så var der ingen trusler mod jøderne i Danmark. Kuk-kuk. Faktum er, at hvor muslimer rykker ind, rykker jøder ud. Og så kan man finde nok så mange søde grønhandlere, som ikke vil krumme et hår på en jødes hoved – men virkelighedens statistik taler sit tydelige sprog.

Konsekvenser er, at vi i dag har en muslimsk befolkningsgruppe i Danmark, hvor op imod 40% mener, at danske love bør bygges på koranen. Disse 40% vedkender sig dermed koranens had mod ikke bare jøder, men også mod demokrati, ytringsfrihed, ligestilling og religionsfrihed. Med andre ord, vi er alle truede, og derfor er jødernes kamp for overlevelse ikke bare jødernes kamp, men en kamp for alle demokrater og tilhængere af menneskelig frihed, ikke mindst ytringsfrihed.

 

Også i Europa syntes ufølsomheden mod jøder at vokse. Labour i England, under den ekstreme socialist Jeromy Corbin, er direkte antisemitisk.

I 2015 forlod omkring 25.000 jøder Europa på grund af den voksende trussel, og udvandringen må forventes at tage til, da der ingen reel vilje er til at dæmme op for volden mod jøderne. Politikere i Danmark og Europa, som burde vedtage love, der beskytter jøderne, farer rundt på gaderne i diverse optog for fred, hvor de snakker, græder og udviser medfølelse for ofre og pårørende, men når arrangementerne er ovre, og journalisterne er gået hjem, så stopper empatien – indtil et nyt terrorangreb, og det igen er tid til at komme på gaden, og foran rullende kameraer, fortælle verden om den smerte og væmmelse de igen føler.

Der syntes at være en naiv forestilling om, at islamisterne vil stoppe terroren, når de ser den smerte og sorg de forvolder. Intet kunne være mere forkert. Koranen foreskriver, at alle muslimer har pligt til at forfølge jøder og de vantro, og at udbrede Islam til hele verden. Og dette følger islamisterne blot loyalt til punkt og prikke.

 

Staten Israel kan forsvare sine egne borgere, og har gjort det med succes på trods af, at de er omgivet af lande, der har som erklæret mål, at udslette Israel. Det jødiske samfund i Danmark er afhængigt af den danske stats beskyttelse. Og her har den danske stat vist sig utilstrækkelig. Selv om staten posterer bevæbnede betjente, kan staten ikke forhindre drab på jøder. Og det må formodes, at opgaven fremover vil blive umulig for staten at løse. For i takt med at den muslimske befolkning i Danmark vokser, så vokser også behovet for politibeskyttelse.

Vi står allerede idag i den situation, at vi må vælge, om vi vil huse et jødisk eller et islamistisk samfund, begge grupper kan ingen steder i verden leve side om side, ej heller i det åh-så-tolerante Danmark. Vi har et valg lige nu, og jeg er ikke i tvivl om hvem jeg vælger. Jøderne er en berigelse af Danmark, islamisterne er det ikke. Længere er den ikke.

I Sverige har man valgt at vende det blinde øje til islamisternes fordrivelse af jøderne i Malmø, den langtrukne krystalnat … skal det ske i Danmark også?

Nej. Løsningen er enkel – islam skal ingen indflydelse have på samfundet i Danmark. Muslimer, der ønsker et samfund baseret på islam, må finde sig et andet sted at slå sig ned og leve lykkeligt der.

Vi må gøre noget!

 •        Det første skridt er et total asylstop fra muslimske lande
 •        Det offentlige skal omgående stoppe med at fremme islam, det gælder skoler, moskeer, særkrav, bederum, kønsopdelt svømning osv.
 •        Muslimske had-prædikanter skal afvises
 •        Ytringsfriheden skal nyde absolut beskyttelse
 •        Danmark skal frigøre sig fra de internationale konventioner, som forhindrer danskerne i at bestemme i eget land
 •        Det eksisterende forbud mod halal generelt skal håndhæves. Halal ER faktisk forbudt til andet end specifikke efterspørgere, så loven skal blot holdes

 

I aften tænder vi lys, vi samles, og vi må med ydmyghed mindes ofrene for krystalnatten for 80 år siden. Men i morgen vil vi igen hæve vores stemmer mod islamismen, i stort og småt, så en krystalnat, hurtig såvel som langsom, aldrig sker igen.

Tak for ordet.

 

Kommentarer