VIDEO: Oplev historien i farver – Historiske Dage i Øksnehallen

Historiske Dage 2019. Fotograf: Steen Jensen

På Historiske Dage vækkes fortiden til live med masser af farver, dufte, lyde og bevægelser – og en pæn portion kloge ord – når 10000 historiefans i alle aldre møder op for at opleve det bedste inden for historieformidling .

Øksnehallen og Kvægtorvet huser for femte gang historieformidlere, museer, forlag og interessenter med fødderne plantet i den historiske muld. Tidsmaskinen Historiske Dageåbner dørene for historie fra alle tider og steder, og for alle sanser.

I år kan du opleve mere end 60 udstillere, 4 scener og over 100 events. Der vil være talks og foredrag med både danske og internationale profiler, heriblandt Socialdemokratiets udlændinge- og integrationsordfører Mattias Tesfaye, samt den britiske historiker og professor ved University of Sheffield Ian Kershaw.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Arabernes oprør mod Tyrkerne

Det er underholdning med stærke sager for alle sanser. Du kan altid blive en oplevelse rigere og besøg de spændende stande, hvor der er ’hands on’ initiativer og gode tilbud for enhver.

Udendørs på Kvægtorvet kan du opleve vikinger, soldater, håndværkere, slagtermestre og officerer fra 2. verdenskrig og den Amerikanske Borgerkrig.

Historiske Dage handler i modsætning til de fleste historiefestivaler ikke om én historisk periode, begivenhed eller tematik, men tilbyder det bedste indenfor formidlingen af historien i al sin sprudlende mangfoldighed. Som på enhver god festival møder de fleste op, fordi der er noget bestemt, de vil se og høre – for herefter at blive inspireret af noget nyt og spændende.

Historiske Dage er for alle – både store og små.

LÆS OGSÅ:  Fakta-tjek: Terrorister har ret i at "hellig krig er det "højeste i Islam"?

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb