VIDEO: Politiet trækker stav! Her overfaldes partileder med spyt, trusler m.m.

Partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, blev i dag overfaldet med spyt og trusler i Vollsmose, da han og andre partimedlemmer skulle optage en kort videofrekvens på Bøgetorvet.

Som det fremgår af videoen er det indvandrere, som forhindrer Rasmus Paludan, der også er en kendt advokat, i at færdes i bydelen.

Rasmus Paludan udtaler til 24NYT:
“Det var ikke nogen demonstration, for Fyns Taberpoliti havde påbudt os ikke at demonstrere noget som helst sted i Vollsmose, bortset fra i udkanten af den rigeste og mest etnisk danske del. Fyns Politi lyver om, at vi demonstrerede på Bøgetorvet. Det lyver også om, at vi blev bortvist. Som det fremgår tydeligt af videoen, så blev vi i løbet af 60 sekunder omringet og overfaldet, hvilket Fyns Taberpoliti hverken havde evne eller vilje til at gøre noget ved.”

Hvad mener du? Er det acceptabelt at en dansk politiker ikke kan færdes i besttemte områder af Danmark, som tilsyneladende er kontrolleret af indvandrere, med hvad der ligner meget anti-demokratiske normer? Skriv din mening i kommentarfeltet nendenfor.

 

Hvis du vil hjælpe 24NYT med vores journalistisk, som IKKE ligger under for politisk korrekthed, så støt os med 1,- om dagen ved at klikke her.

Kommentarer