Wozniacki kan også snuppe US Open

NordicBet vurderer, at Caroline Wozniacki har 15 procent chance for at vinde endnu en Grand Slam i 2018. Det bedste bud lyder på US Open.

Var sejren i Australien Open starten på et drømmeår for Caroline Wozniacki, eller er der tale om en enlig svale? Dette spørgsmål stiller mange danskere sig formentlig ovenpå tennisdronningens flotte kroning i Melbourne.

Også NordicBet har stillet sig selv spørgsmålet, og selskabets friske odds afslører en chancevurdering på 15 procent for endnu en dansk Grand Slam i 2018. Det betyder, at et indskud på endnu en Wozniacki-Grand Slam i 2018 forrentes seks gange.

”Caroline Wozniackis klart bedste chance for at snuppe endnu en Grand Slam er US Open, som spilles i august. Ligesom Austrailen Open spilles denne turnering på hard court, og det er danskerens klart stærkeste underlag. Hvis hun kan time formen, vil hun være blandt vores absolutte favoritter”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

LÆS OGSÅ:  Her er den nye video med Kim Wall

Wozniacki har to gange tidligere været i finalen i US Open, men måtte se sig slået af Kim Clijsters i 2009 og Serena Williams i 2014.

”Det bliver rigtig spændende at se, om sejren i Australien Open får en forløsende effekt for Wozniacki. Mentalt var det en kæmpe forhindring, hun overvandt, og det er tidligere set, at sådanne sejre har været medvirkende til at hæve en sportsudøvers niveau markant. Derfor kommer vil til at følge hende tæt i de kommende turneringer”, siger Thomas Holm.

NordicBet tilbyder odds 3,55 på, at Wozniacki fortsat ligger nummer 1 på verdensranglisten ved årets udgang. Dette svarer til en chancevurdering på 27 procent.

Vinder Caroline Wozniacki endnu en Grand Slam i 2018?

JA                                            6,00

LÆS OGSÅ:  Børn bevæger sig for lidt

Vinder Caroline Wozniacki endnu en Grand Slam i karrieren?

JA                                            3,20

Hvilken placering på verdensranglisten indtager Caroline Wozniacki ved årets udgang?

1                      3,55
2-5                   2,00
6-10                 5,00
11+                  7,00

Kommentarer