19-årig gennemtæsket – politiet efterlyser afrikanere og danskere

Vold – Jernbaneplads, Holbæk

Lørdag kl. 16.31 kom et alarmopkald om et overfald ved Holbæk Station. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 19-årig mand fra Kalundborg var blevet udsat for vold i et cykelskur, hvor han fik flere slag og spark mod mave og hoved.

Efter overfaldet blev den 19-årige frataget en kniv af en af gerningsmændene. Politiet fandt kniven, en lommekniv med et blad på 5 cm, i cykelskuret. Optrinnet skete efter en uoverensstemmelse omkring den kniv, som den 19-årige var i besiddelse af.

Den 19-årige var ikke kommet alvorligt til skade, men blev kørt til skadestuen til kontrol. Politiet kørte til skadestuen og afhørte den 19-årige, som også blev sigtet for at for at overtræde knivloven. Sagen efterforkes nu, for at finde frem til de fem mænd, som kan mistænktes for overfaldet på den 19-årige og baggrunden herfor. De fem mænd beskrives som:

A: Mand, Afrikansk af udseende, 16 år, 195 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Sort, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk, Iført: Lilla trøje med grøn og sorte print påtrykt.

B: Mand, Afrikansk af udseende, 16-20 år, 175 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Sort, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk.

C: Mand, 165 cm, Kropsbygning: Spinkel, Iført: Var iført maskering for ansigtet, blå jakke, sorte sko.

D: Mand, 195 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Talte: Dansk, Iført: sort hættetrøje og sorte bukser

E: Mand, Dansk af udseende, 25 år, 170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Talte: Dansk

Vidner som har overværet overfaldet ved Holbæk Station lørdag eftermiddag omkring kl. 16.30, eller har oplysninger til sagen i øvrigt bedes kontakte politiet på tlf. 114.