Adskillige skud affyret – nyt om skyderi i Lyngby

Skyderi, Lyngby
Klokken 20.54 blev det anmeldt, at en mørk Audi stationcar kørte ad Akademivej med en pistol ud af vinduet. Bilen standsede ved krydset Akademivej/Kollegiebakken, hvorefter en person stillede sig bag bilen og affyrede adskillige skud. Der er ingen meldinger om, at nogen personer skulle være ramt.

Ved politiets ankomst blev der fundet afskudte patronhylstre, og Nordsjællands Politi kæder hændelsen sammen med skyderiet, der fandt sted på Lundtoftevej i Lyngby onsdag den 11. juli.

Kort efter skyderiet anmeldte flere borgere, at to personer netop havde parkeret en mørk Audi nær Paul Bergsøe Kollegiet i Nærum, som de stod og fiflede ved, inden de forsvandt i området. Nordsjællands Politi har efterfølgende sikret bilen, som er den samme, der blev set køre på Akademivej. Bilen skal nu undersøges nærmere.

Nordsjællands Politi anmoder om, at vidner der måtte have overværet skyderiet eller episoden ved Paul Bergsøe Kollegiet, eller generelt har viden om baggrund og personer, der har været involveret i episoden, kontakter Nordsjællands Politi på 114.

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at begge skyderier skyldes en lokal konflikt imellem to kriminelle grupperinger.