Ægtepar omkommet i frygtelig brand

Et ældre ægtepar er formodet omkommet onsdag morgen i en brand i deres hus på Dystrupvej i Ørum Djurs.

Østjyllands Politi modtog onsdag kl. 06.11 en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i en villa på Dystrupvej i Ørum Djurs. En anmelder opdagede, at huset stod i flammer og ringede 112 med det samme.

Da brandvæsnet kom frem, havde flammerne allerede godt fat i huset. Ilden spredte sig hurtigt, og husets etageadskillelse mellem stuen og 1. sal faldt sammen. Brandslukningen har stået på hele morgenen og formiddagen, og først ved middagstid var det muligt at komme ind i huset.

Politiets teknikere har her til eftermiddag været inde i huset sammen med en retsmediciner for at afklare om beboerne, et ældre ægtepar på 90 og 92 år, var at finde i huset. I den forbindelse har man i stueetagen fundet liget af en mand, men vedkommende er endnu ikke identificeret. Undersøgelsen er ikke færdig endnu, hvorfor det endnu ikke kan klarklægges, hvor mange personer der har været tilstede i huset under branden. Men politiet formoder, at begge beboerne er omkommet.

Pårørende til husets beboere er underrettet.

Politiets brandteknikere fortsætter undersøgelserne i huset i morgen, blandet andet med henblik på at finde en brandårsag.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)