Buschauffør slået ned

Natten til torsdag kl. 00.35 blev en buschauffør udsat for et voldeligt overfald af en passager. Da bussen var nået til endestationen på Rødlundvej i Harlev J, kom passageren, som var steget på bussen på Klostertorv, op til chaufføren og bad ham om at ringe efter en taxa.

Chaufføren har forklaret til politiet, at han spurgte manden, om han ikke selv havde en telefon. Manden bad ham igen ringe efter en taxa, hvilket chaufføren nægtede, og han bad manden om at forlade bussen. Det ville han ikke, og chaufføren gik derfor ud fra sit førersæde, pegede mod døren og bad igen manden om at forlade bussen.
Det fik manden til at slå ud efter chaufføren, som blev ramt på kinden og på læben. Ifølge chaufførens forklaring blev han herefter skubbet ud af bussen, så han landede på jorden, hvorefter manden forsøgte at sætte sig oven på ham, hvilket han dog ikke fik held til, da det lykkedes chaufføren at skubbe ham væk.

Chaufføren løb efterfølgende ind i bussen og fik lukket døren. Manden forsøgte at få åbnet døren og råbte til chaufføren, at han skulle åbne, hvilket han ikke gjorde. Han kontaktede i stedet driftscenteret, der bad ham om at køre fra stedet og ringe til politiet.

Gerningsmandens signalement blev givet videre til den patrulje, der kørte ud til adressen i Harlev, hvor manden var blevet sat af, og kort efter spottede patruljen på Ketting Parkvej en mand, der passede på signalementet. Den 33-årige mand blev anholdt og sigtet for vold og for narkobesiddelse, da der i forbindelse med visitationen af ham blev fundet en joint i hans bukselomme.