Det koster 41 mio. at beskytte Paludan

Politiets udgifter i forbindelse med Rasmus Paludans demonstrationer er ifølge TV2 steget eksplosivt på få uger.

I begyndelsen af april viste en opgørelse fra Rigspolitiet, at udgifterne til demonstrationerne fra årsskiftet frem til 7.april var var på cirka 6 mio. kr. Den 29. april var det beløb næsten steget til hele 41 mio. kr.

Rigspolitiet gør i aktindsigten opmærksom på, at der ved nogle af demonstrationerne i optællingen også har været andre demonstrationer, der har haft betydning for politiets ressourceanvendelser. Disse har ikke været mulige at udskille.

24NYT: De 41 mio. kr. er penge, der er givet godt ud, idet formålet med Paludans aktioner er er at synliggøre konsekvenserne af den muslimske indvandring. Denne bagatelagtige udgift skal sammenholdes med de 33 mia. kr., som slapper-partierne i Folketinget klatter væk på muslimsk indvandring hvert år. Det er en udgift, som de har påført danskerne, og som vi ifølge Finansministeriets fremskrivning skal afholde i 81 år. I alt 2.673 mia. kr., der vil gå fra danskernes velfærd.

OBS: Læs og del gerne nyheden fra din Facebook-profil, fordi Danmarks Radio har fået Facebook til at lukke 24NYT’s profil.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb