En optælling af mediernes løgne i 2017 ville kræve et meget stort regneark


I sektionen “24NYT Kommenterer” bringer vi kommentarer til nyheder og indlæg, som de etablerede medier har bragt, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på. 
 

Det amerikanske magasin Time mener at have fundet ud af, at Trump har løjet 1.950 gange i 2017.

Time bringer som eksempel på en Trump-løgn, at så at sige alle fra det demokratiske parti har påstået, at han havde indgået en hemmelig aftale med Rusland for at blive valgt, mens sandheden er, at demokraterne selv i massiv grad samarbejdede med Rusland.

Det afviser Time som en løgn.

Enhver ved, at første halvdel af Trumps udsagn bevisligt er sandt, og at dette tema siden hans valgsejr i november 2016 har domineret medierne. Det er derfor, der nu i næsten et år har pågået en særlig undersøgelse af påstanden.

Anden halvdel af udsagnet er også sandt. Selv Time må vide, at Hillary Clinton og hendes demokratiske parti betalte 10 mio. dollars for det såkaldte Trump-dossier, der byggede på en afdanket britisk spions samling af russisk desinformation, som ingen har kunnet verificere.

I Kreml må Putin og hans håndgangne mænd måbende vantro have iagttaget, hvordan deres primitive påvirkningsoperation blev slugt råt af det demokratiske parti og de Clinton-venlige mediers hærskarer af ukritiske journalister og kommentatorer.

En optælling af mediernes løgne i 2017 ville kræve et meget stort regneark.