EU sætter Europa i brand


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Med en stigning på 50% i migrantstrømmen mod Europa i år er det kun et spørgsmål om tid, før vi oplever et egentligt sammenbrud i EU’s asylbehandling og myndighedskontrol. Lad det være min profeti.

Den nyvalgte italienske regeringsleder, Giorgia Meloni, har valgt den hårde kurs. Som den eneste ud over Polens og Ungarns statsledere har hun rent faktisk holdt hvad hun lovede sine vælgere: at sætte hårdt mod hårdt overfor en endeløs strøm af økonomiske flygtninge fra Afrika og Mellemøsten, men i øvrigt også den øvrige 3. verden.

Hvor tyskerne byggede en Atlantvold over 4.000 km fra Skagen i nord til Spanien i syd fra 1942-44 i krigstid, fumler EU i kampen om sikre de etniske europæeres mest basale ret: sikkerhed og økonomisk tryghed i fredstid, vel at mærke. Blot til sammenligning.

Når en statsledelse bliver en trussel mod et lands, og her hele EU-områdets sikkerhed og trivsel, så bliver det en pligt at sætte den ud af drift, at gøre en ende på den. Det er også min profeti.

Hvorfor skal allehånde MENAPT-borgeres rettigheder gå forud for os og efterkommere af os, der har skabt og udviklet de lande, vi kalder vore hjem, vore nationalstater? Vi har ingen steder at flygte hen, når voldelige migranter med for 95% vedkommende islamisk baggrund har drænet vores statskasser, brændt vores biler af og skabt en fremtid for vores efterkommere med stearinlys i kældre.

LÆS OGSÅ:  Folk og røvere i Kardemomme By - historien om en regeringsdannelse 

Vi beder dem ikke om at komme, det har bl.a. en globalistisk og marxistisk indstillet tysk kansler Merkel gjort, da hun tilkendegav, at “das schaffen Wir” tilbage i 2014/15. For det blev betragtet som en opfordring til, at migranterne blot kunne stige på et hvilket som helst fly, tog eller bus og sætte kursen mod det forjættede Europa.

Kun et bovlamt, politisk korrekt CDU/CSU var ikke i stand til at gennemskue, at fremtiden ikke længere ville være på tyske hænder og betingelser, men på islamiske.

Hvor historisk galt afmarcheret har man lov til at være? Millioner af mandlige migranter og efterfølgende familiesammenføringer har ændret Europas etniske sammensætning både før som siden fadæsen. Og intet tyder på, at udviklingen stopper.

Over 40.000 migranter har uhindret kunne krydse kanalen til England alene i år. Hver tredje nyfødt i England har ikke engelsk rod. Befolkningsudskiftningen kører på højtryk i det ganske EU-område.

EU har en officiel politik om at ville standse illegal indvandring. Uofficielt fremmer det selvsamme EU migrationen gennem finansiel støtte til NGO-skibenes færgesejlads over Middelhavet.

EU har udviklet sig til den trojanske hest, der via samarbejde og aftaler med Den Arabiske Liga og FN har lovliggjort migration som en menneskeret.

EU har udviklet sig til den største enkeltstående trussel mod de europæiske borgeres sikkerhed og velfærd.

LÆS OGSÅ:  Klumme: ”Take the money and run”

Åbne grænser, politisk korrekthed, massiv venstreorienteret medieopbakning og en aldeles massiv strøm af fremmede kulturer ind i europæernes hverdag vil gøre fremtiden til et helvede af kulturelle brydninger, religiøse spændinger og ørkesløse udgifter til lige så nyttesløse forsøg på at halse efter de ulovligheder, som EU står på mål for.

Tåbelige og uansvarlige EU-kommissærer som den svenske Ylva Johansson burde få sparket ud i arbejdsløshed og få opsat skamstøtter over sit u-virke, frem for at de kritikløst og uhindret kan fortsætte med at sætte Europa i brand og berede fremtidens borgerkrige. Hver gang du læser om et overgreb, så tænk på, at Ylva Johansson er den reelle ansvarlige. Hun vil smidiggøre indvandring. Gøre uret til ret.

Europas lande råder over både militær og mandskab i en grad, som forholdsvis nemt kunne matche opgaven med at sætte en stopper for ulovlig indvandring. Hvad der mangler, hvad der helt er fraværende, er politisk lederskab og vilje hertil.

Det billede der tegner sig, er mere og mere en agenda, der handler om at gennemføre en befolkningsudskiftning og opfylde et løfte over for den muslimske verden om at smelte Europa og den islamiske verden sammen, så den bliver til et sammenhængende, integreret politisk, religiøst og kulturelt landområde, kun adskilt af Middelhavet.

Udviklingen vil i mine øjne betyde, et dyssocialt, mere og mere monokulturelt og religiøst islamisk domineret sammenhængende Eurabia frem

LÆS OGSÅ:  Klumme: Kina dræber fanger for at sælge deres organer

for et frit, mangfoldigt Europa, som vi kender det.

Selv ordet mangfoldighed misbruges i globalisternes politiske korstog, for det bliver ikke mangfoldighed, der vil præge Europa, men den islamiske monokultur som langsomt, men sikkert vil tage over.

Hvis ikke EU’s statsledere vil være ærlige om det, så lad en ikke alt for kendt, men stedligt berygtet provinssagfører fremsige, hvad andre profeter ikke har ville tilkendegive.

Og lad profetien være en opfordring til modstand såvel fysisk som verbalt. Gå på gaden. Snak har der efterhånden været nok af, den virker ikke.

Således talte profeten Zarathustra.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)