Få tæmmet kæmpehaven

Har du sådan en have, som gæster altid snakker om? Du har måske hørt samtaler om, hvordan du jo har muligheden for næsten at lægge grund til et jagtselskab, om hvordan den dam, der er i bunden af haven, er noget af det skønneste, og om at en bøgehæk kunne stilles op som en labyrint og gøres til et børneparadis. Der er mange muligheder, men fælles for dem er, at de alle kræver vedligehold.

Når haven har en vis størrelse, er det ikke længere nok bare at have en almindelig, håndskubbet plæneklipper, og hækken kunne måske også godt trænge til en hjælpende hånd.

Ved Koldingsbedsteservice finder du alverdens forskellige maskiner, der kan gøre livet med en stor have en hel del nemmere. Det store udvalg af havetraktorer er til dig, der ganske enkelt ikke kan nøjes med en almindelig plæneklipper. Med en stor have risikerer du at overarbejde og få skader i kroppen, ligesom det vil tage mange, mange timer at få klippet plænen, og det er langt fra optimalt. Her er det væsentligt bedre at investere i en havetraktor, der kan klare arbejdet på den halve tid og med et flottere resultat.

Hvis der tilmed er hæk og buske omkring haven, er der endnu mere arbejde. Selvom hele haven måske ikke er omkranset, kan du formentlig ikke undgå, at der er lidt buske hist og her, og det er altså vigtigt, at de tæmmes og vedligeholdes. En hæk, der ikke bliver klippet minimum en gang eller to om året, risikerer at blive så tung, at den kan vælte, eller grenene kan blive så kraftige, at I ikke kan holde den pæn. En god hækklipper er altså alfaomega for, at I får det bedste resultat så let som muligt.

Maskiner til erhvervssektoren

Står du ikke med en have, der skal ordnes, men derimod en park, der skal vedligeholdes, har du måske andre behov. Siden henvender sig også til erhverv, og du kan finde diverse forskellige hjælpemidler til at holde parker i orden. Det kan blandt andet være forskellige former for redskabsbærere og fejemaskiner, der kan holde store arealer med fliser eller træbelægning ved lige. Det er nødvendigt at områderne er ryddet, for at parkens gæster har en god oplevelse både visuelt, men også for at undgå faldulykker for eksempel på glatte blade på gangarealerne.

En havetraktor er også en nødvendighed her, for der er ingen medarbejder i en park, der kan holde til at bruge timevis dagligt på at skubbe en plæneklipper rundt. Hvis I har brug for at brainstorme lidt om, hvilke ting, der kunne være relevante til jeres grønne områder, kan I med fordel tage et kig på hjemmesiden, hvor det hele er samlet i kategorier. Det gør det lidt nemmere for jer at danne et overblik over de forskellige muligheder, der er. Der er måske maskiner, der kunne lette arbejdet en hel del, men som der ikke er nogen, der har overvejet før og dermed aldrig er blevet indkøbt.