Indvandrer truer 85-årig kvinde med koben – politiet efterlyser vidner

KORSØR: Hjemmerøveri 

På en adresse i Fasanhaven i Korsør blev en 85-årig kvinde lørdag aften kl. 21.37 overrasket af en gerningsmand, der trængte ind i hendes stuelejlighed. Gerningsmanden forlangte at få penge, samtidigt med at han truede hende med et koben. Efter at have gennemrodet lejligheden løb han fra stedet med et mindre kontantbeløb. Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand, 20-30 år, ca. 170-180 centimeter høj, med mørkt hår – muligvis halvlangt, tilbagestrøet hår. Han var halvkraftig af bygning og iført en rød sweater/hættetrøje uden påtryk eller andet, mørke bukser med lommer på siderne, sorte sko af mærket “Nike Air”, mørk hue, mørkt klæde for munden og mørke uldne handsker. Han talte dansk med accent.

Efter at have forladt gerningsstedet løb han til en bil, som holdt i nærheden. Det drejer sig formentlig om en mørkegrå Toyota eller VW Polo-lignende hatchback. Han kørte herefter fra stedet mod Halskovvej, hvor bilen drejede mod nord.

 

Politiet er interesseret i at høre fra vidner, der har set noget i området eller kan genkende gerningsmanden. Ring til politiet på tlf. 1-1-4.