Klumme: Lad os så få det halalmærke


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Vores fødevareminister, Rasmus Prehn, bekendtgjorde for nylig med stor begejstring, at han vil arbejde på at sætte endnu et mærke på vores fødevarer, et klimamærke.

Jamen, det synes mange da sikkert er en fantastisk god idé. Gad vide, hvad det så vil koste os danskere, for billigt bliver det sikkert ikke. Men overfor storebror EU vil det nok sikre os endnu en stor stjerne i karakterbogen for god opførsel – og så er det jo det hele værd.

Men nu vores fødevareminister er i gang med mærkaterne, hvad så med i samme ombæring at give os en klar og tydelig mærkning af alle halalvarer. Vi er mange etniske danskere, der i årevis har efterspurgt et sådant mærke – hidtil uden resultat, men med de sædvanlige politiske bortforklaringer og snakken udenom.

Der er i forvejen et utal at mærker på vores fødevarer, som vi har frit valg til at vælge eller fravælge. Men vi tvinges til at betale en afgift til Islam, en afgift som vi jo ikke kan fravælge, da vi ikke har en jordisk chance for at undgå de varer, der har fået bundet en islamisk bøn i halen.

Denne halalafgift, og vi snakker om en afgift, der løber op i milliardstørrelsen, går til udbredelse af Islam, og der er mistanke om, at en del af denne afgift også er med til at finansiere muslimske terrorbevægelser. Vi tvinges altså til at betale til vores egen udslettelse. Er der dog ikke snart nogle ansvarlige politikere, der får øje på dette vanvid og får det stoppet.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Vanvittigt forslag fra Ishøjs borgmester

Det er ikke et demokrati værdigt, at en hel befolkning på denne måde tvinges til at betale en afgift til en fremmed politisk ideologi. Eller er det endnu noget, EU har blandet sig i? EU-bureaukraterne har jo stukket vores selvbestemmelse dybt ned i deres rummelige lommer.

Men det kan også være det sædvanlige knæfald for Islam. Lige siden den første muslim satte sin fod på dansk jord, har vi indrettet vores samfund efter dem og uddelt muslimske særrettigheder med rund hånd.

Hvordan kender muslimerne i øvrigt selv forskel på halal- og ikke-halalvarer, når der ikke er nogen mærkning? Eller er denne afgift til Islam noget, vores politikere i deres leflen for Islam har valgt at se gennem fingre med, og som nu er blevet endnu en nagelfast særrettighed? Og pilles der ved en muslimsk særrettighed, så ligger voldsparatheden lige under overfladen.

Islam kalder sig en religion, men består mest af en benhård politisk ideologi. Vi har religionsfrihed i Danmark, men efterhånden er berøringsangsten overfor Islam så stor, at det i stedet nærmer sig religionslighed. Hvordan er det dog kommet så vidt, er vores grundlov sat helt ud af spillet?

Men lad os nu i første omgang få det halalmærke, ikke blot på vores fødevarer, men på alle de varer, der er bedt en muslimsk bøn over, og som dermed er pålagt en ekstra afgift.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)