Læs julehøjt – for unge og gamle, små og store

Anna-Marie Helfer og forlaget Brændpunkt udgiver ny bog med julefortællinger for enhver smag og enhver aldersgruppe – morsomme, alvorlige, syrede, fjollede, oplysende og tårefremkaldende.

Læs dem højt og giv plads til julestemningen i de små hjem, på institutioner og i foreninger – blandt store og små. Lad os smitte selv stivsindede gnavpotter, så de får julelys i øjnene.
Læs julehøjt!

Læs om vætten, der blev forvist og forvandlet til en bovlam julenisse. Forstå, hvorfor han må og skal have sit midvinteroffer: grøden med smørklat. Lær remsen om, hvad mor Hulda går igennem for at få nissens grød serveret. Få indsigt i vinterriter fra fjerne fortider. Lad dig bevæge af beretninger om den forunderlige nat, da Guds søn blev født. Læs om Sankt Nikolaus og hans omsorg for verdens børn, og om hans problemer med en fæl troldkælling, der ELSKER børn. Hør beretningen om julemandens møde med de gamle gespenster på kroen ’Det gyldne Glas’. Eller læs om julehaderen, Bjarke Sanderhoff Mikkelsens delvise omvendelse, om den forunderlige julefred ved ’Vestfronten’ i 1914 – og meget mere.
Kort sagt: læs om alt det, der gør julen speciel.
Læs julehøjt!

Klar, parat, start.
Ja, det er bare at gå i gang.
I indholdsfortegnelsen til denne bog er der nemlig et bud på, hvilken aldersgruppe, de enkelte fortællinger henvender sig til og oplysning om, hvor længe det varer at læse de enkelte fortællinger højt.
OG: inden hver fortælling er der et kort referat, så højtlæseren kan stemme sit sind og finde den rette ’toneart’ til den valgte fortælling.
Læs julehøjt!

LÆS OGSÅ:  Succesen fortsætter for Rosenholm-trilogien – udgives i USA og Tyskland, og filmrettighederne solgt til Nepenthe Film

Bogen udkommer 30. oktober 2020 – til den rørende julepris af kr. 199,-
Det gælder om at være klar, når lysene bliver tændt, og klejnerne koger.
Læs julehøjt!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)