“Lys i huden og med rødt hår og fregner” – Politiet efterlyser røver med stor kniv

Foto: Politiet

Efterlysning: formodet gerningsmand til Vestbjerg-røveri

Nordjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere den formodede gerningsmand til det røveri, der søndag den 18. august 2019 blev begået mod supermarkedet SPAR på Blomsterbakken 4, 9380 Vestbjerg.

Søndag den 18. august 2019 klokken cirka 21:00 trådte en mand ind i supermarkedet SPAR på Blomsterbakken 4 i Vestbjerg. Her truede han med en stor kniv personalet til at udlevere kontanter. Indtil videre er det ikke lykkedes politiet at finde frem til røverens identitet.

”Vi vil rigtig gerne have offentlighedens hjælp i den her sag. Vi mangler oplysninger, der kan hjælpe med at fastlægge gerningsmandens identitet. Derfor går vi nu ud med dette billede af den scooter, der blev brugt under flugten fra stedet. Scooteren kørte fra SPAR mod vest ad Mejlstedvej,” oplyser politikommissær Martin Rolighed, Nordjyllands Politi.

LÆS OGSÅ:  Har du set Mathias? 24-årig mand savnes fortsat

Han er klar over, at scooteren er meget utydelig på billedet, men vurderer alligevel, at der kan være borgere, som har bidt mærke i den:

”Man kan se, at der bag på scooteren er monteret en usædvanlig høj grå bagageboks,” forklarer Martin Rolighed.

Gerningsmanden beskrives i øvrigt på følgende måde:

  • Mand på 20-25 år
  • Ca. 180 cm høj
  • Spinkel af bygning
  • Lys i huden og med rødt hår og fregner
  • Blå øjne
  • Talte dansk

Manden var maskeret under røveriet og bevæbnet med en ca. 20 cm lang kniv.

Politiet opfordrer borgere til at ringe 114, hvis man fx genkender scooteren, ved, hvem der benytter den – eller i øvrigt har andre oplysninger i sagen.

Kommentarer