Mellemøstlig mand med rottweiler efterlyses

Torsdag kl. 13.32 var et 23-årigt pakkebud inde i en kiosk på Kappelvænget i Aarhus V for at hente pakker, der skulle bringes ud. Han tog pakkerne med hen til sin bil og åbnede skydedøren for at begynde at scanne og sortere pakkerne, da en ukendt mand med et rottweiler henvendte sig til ham.

Den 23-årige har forklaret politiet, at manden første spurgte interesseret ind til hans arbejde, hvorefter han gik lidt væk igen, mens den 23-årige fortsatte med at sortere pakkerne. Kort efter vendte manden dog retur og sagde, at han skulle have nogle af pakkerne, hvilket den 23-årige afviste. Manden forsøgte gentagne gange at få fat i en af sækkene med pakker, mens den 23-årige forsøgte at spærre for ham.

Ifølge den 23-årige var stemningen nu blevet så dårlig, at han var bange for, hvad det ville udvikle sig til, så han tog i stedet sin telefon frem for at filme manden. Manden tog begge pakkeposer og begyndte at gå fra stedet i retning mod Kappelvænget 8, men da han opdagede, at den 23-årige stadig filmede ham vendte han tilbage og gik, sammen med sin hund, truende hen til den 23-årige og forlangte, at han slettede videoen, hvilket han gjorde.

Manden forlod herefter stedet med begge pakkeposer, og den 23-årige satte sig ind i sin bil og kørte fra stedet.

LÆS OGSÅ:  Fremmed mand truede 13-årige drenge

Manden beskrives som:

  • Mellemøstlig af udseende
  • 20-25 år gammel
  • Ca. 170 cm høj
  • Spinkel af bygning
  • Var iført en sort dynejakke, grå hættetrøje og sorte bukser
  • Medbragte en rottweiler, som ikke blev ført i snor

Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der har set episoden – og særligt gerne fra de to personer, der skulle have befundet sig på stedet, og som den 23-årige har oplyst, han på et tidspunkt bad om hjælp. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.