Novellesamlingen Månelandskaber modtager fremragende lektørudtalelse

Månelandskaber af debutanten Jens Rosenbirk udkom tidligere på sommeren og har nu modtaget en fantastisk lektørudtalelse.

Månelandskaber består af ti noveller, der alle handler om håb, savn og længsel, og hvor virkeligheden konstant udfordres af novellernes hovedpersoner, som drives af netop håb, savn og længsel i ønsket om at finde plads til sig selv i livet. Jens Rosenbirk debuterer med novellesamlingen Månelandskaber.

Månelandskaber er redigeret af den prisvindende forfatter Mikael Josephsen, og novellesamlingen vil blive indstillet til Bogforums Debutantpris.

Uddrag fra lektørudtalelsen:
“Fremragende novelledebut, som kun kan anbefales. Sproget er skarpt, realistisk og poetisk med rum for fortolkninger. Ofte virker det som om, at forfatteren skriver den samme historie i forskellige varianter. Alle forekommer ganske originale, men med en rød tråd og fælles træk. I relation til nærværende novellesamling kan man anbefale klassiske Peter Seeberg eller den skarpe realist Mikael Josephsen, forfattere som jeg synes er beslægtede med Rosenbirk.”
Henrik H Pedersen, DBC

Månelandskaber udkom den 27. juni 2020.