Onanerede for 20-årig

Torsdag kl. 10.10 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 20-årig kvinde, der var blevet udsat for en blotter, da hun gik ved Gammel Kongevej i Viby. Kvinden var netop hoppet af sin cykel for at trække den op ad en stejl bakke ved Christian X’s Vej, da hun så en mand, der stod ved et grønt buskads med ryggen til hende.

Kvinden troede, at manden var i færd med at tisse, og hun kiggede derfor væk, da hun passerede ham. Men han hev fat i hendes arm, hvorefter hun vendte sig rundt og kunne se, at han havde hænderne i bukserne og onanerede. Kvinden fik vristet sig fri og gik videre, og da hun kiggede tilbage for at se, om manden fulgte efter, kunne hun se, at han havde taget sin penis frem fra bukserne, så den nu var helt blottet.

Kvinden kontaktede herefter politiet og gav et signalement af manden, hvorefter hun cyklede fra stedet, da hun skulle på arbejde. Kort efter spottede en patrulje en mand, der passede på signalementet, og som stod det samme sted, som kvinden havde udpeget som gerningssted.

Den 31-årige mand blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse ved blotteri. Da manden er udenlandsk statsborger fik han en straksbøde på 5000 kroner.