Politiet i aktion efter våben og narko

Politiet foretog torsdag morgen og formiddag en målrettet aktion mod otte forskellige adresser i Kalundborg med henblik på at finde våben og narkotika.

I december måned havde politiet en lignende aktion mod det kriminelle miljø i Kalundborg, og den 3. januar fandt en skudepisode sted på Klosterparkvej, hvor der efterfølgende blev varetægtsfængslet flere personer.

Nogle af disse er efterfølgende løsladt, medens efterforskningen af sagen er fortsat.

Et større antal politifolk deltog i dagens aktion i Kalundborg. Politiet ønsker ikke at oplyse hvor mange.

Sagen har foreløbig ført til følgende:

En 28-årig mand fra Kalundborg stak af fra politiet, da vi henvendte os på en adresse torsdag morgen. Han blev anholdt kl. 0838. Pgl. sættes i forbindelse med drabsforsøget i januar måned, og han fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

En 28-årig mand blev anholdt på en adresse kl. 0812. Han blev fundet i besiddelse af et mindre kvantum kokain, dopingmidler og peberspray. Han blev afhørt til sagerne, og han blev løsladt igen kl. 1013. Sagen behandles senere i retten.

Kl. 0830 blev en 23-årig mand fra Kalundborg blev fundet i besiddelse af hash og kokain i mindre omfang. Han blev løsladt kl. 1013. Sagen behandles senere i retten.

Generelt er politiet godt tilfredse med udbyttet af dagens aktion, der dels har ført til fund af narkotika og dels har ført til anholdelse til en person, der skal efterforskes nærmere.

Kommentarer