Politiet genoptager drabssag efter nye oplysninger

Efterforskningen genoptages i drabssagen fra november 2012 på Frederiksdalsvej i Virum

Den 16. november 2012 indgik der anmeldelse om, at der var fundet en død kvinde i haven til Frederiksdalsvej 174 i Virum, som viste sig at være identisk med 41-årige Heidi Abildskov, som boede på adressen. Drabstidspunktet antages at være den 16. november 2012 omkring kl. 01:00

Nye efterforskningsmetoder har givet nye oplysninger til sagen, i hvilken forbindelse politiet nu har brug for offentlighedens hjælp.

Signalement af gerningsmanden:

A: mand, ASIATISK af afstamning, ukendt alder og højde, var inden drabet iført en sort dynejakke mrk. ”BUDDY”, str. L med lynlås foran og 2 skrålommer, lysegrå joggingbukser mrk. ”LEOPARD” str. 176 med mørkeblå og gule striber på langs af benene og sorte strømper.

LÆS OGSÅ:  Nu igen: Præst tiltalt for seksuelle overgreb mod unge

Det formodes at gerningsmanden medbragte en rørtang mrk. SANDVIK BAHCO, som han efterlod på gerningsstedet.

I forbindelse med drabet har gerningsmanden pådraget sig en skade indvendigt i formentligt højre hånd, og han har blødt kraftigt. Skaden kan have været behandlingskrævende og hånden har formentligt været bandageret eller plastret i dagene efter drabet.

Fra gerningsstedet er der sikret fuld DNA-profil samt hånd- og fingeraftryk fra gerningsmanden, som siden er søgt via Interpol i en lang række lande.

Ved analyse af gerningsmandens blod har retskemikerne nu kunnet påvise, at gerningsmanden på gerningstidspunktet var påvirket af flere typer narkotika.

Nordsjællands Politi meget interesseret i at få oplysninger fra personer der har:

  • Kendskab til personer af asiatisk afstamning, der i november 2012 var iklædt ovennævnte tøj, der betegnes som ”genbrugstøj” eller ”klunsertøj”.
  • Kendskab til personer af asiatisk afstamning, der færdes i narkotikamiljøet i Storkøbenhavn, men også i resten af Danmark.
  • Kendskab til personer af asiatisk afstamning, der på gerningstidspunktet, og dagene efter, havde pådraget sig en skade i formentlig højre hånd.
  • Kendskab til en rørtang mrk. SANDVIK BAHCO, der blev efterladt på gerningsstedet.
LÆS OGSÅ:  Indbrudstyv i grundlovsforhør: Løb i armene på politibetjent

Personer der har oplysninger til sagen bedes henvende sig til Nordsjællands Politi på tlf. 1-1-4.

Kommentarer