Sådan sparer du penge på din varmeregning

Det er de færreste mennesker, der ikke er interesseret i at spare nogle penge på deres regninger. Hvis du kan spare nogle penge på nogle af dine faste udgifter, er der flere penge til sjov, fornøjelser eller opsparing. Derfor er det helt sikkert værd at undersøge mulighederne for at spare penge på nogle af dine regninger. Du kan f.eks. starte med din varmeregning.

Skift til et pillefyr

Hvis du skifter fra et olie- eller gasfyr til et pillefyr fra Varmeshoppen, kan der være mange penge at spare. Når du fyrer med et pillefyr, bruger du træpiller, som navnet antyder. Hvis du køber dine træpiller i nogle store mængder, er der penge at spare sammenlignet med et olie- eller gasfyr. Desuden er der næsten intet spild, når du fyrer med et pillefyr. Det er både med til at gøre det til en billigere, men også mere miljøvenlig løsning, fordi det ikke forurener lige så meget som de andre. Du kan også spare på varmeregningen, fordi du kan indstille dit pillefyr til automatisk at slukke og tænde, når du f.eks. er på arbejde. Til gengæld kræver det lidt mere arbejde at have et pillefyr, fordi det skal fyldes op med piller jævnligt, og så skal det renses en gang imellem.

Spar penge med en varmepumpe

En varmepumpe er en anden varmekilde, som du kan skifte til, hvis du vil spare nogle penge på din varmeregning. En varmepumpe fungerer således, at den bruger den udendørs luft til at producere varme indenfor. Den kan dog også fungere lidt som en aircondition, fordi den også kan køle rummene ned. Varmepumpen kan også fungere som en supplering til din normale varmekilde. Det vil stadig spare dig for nogle penge. Udover det er varmepumpen også en langt mere miljøvenlig løsning end et olie- eller gasfyr.