Tyskland: 30 anti-kristne angreb i løbet af to måneder, viser rapport

Ifølge en ny rapport fra en organisation der registrerer anti-kristne hændelser, fandt der i april 30 anti-kristne angreb sted, lige fra tyverier til brandstiftelse.

Hændelserne blev registreret af “Observatoriet for Intolerance og Diskrimination imod Kristne i Europa”, der noterede omkring 30 separate hændelser mellem 1. april og 10. juni, som er offentliggjort på organisationens hjemmeside.

Et stort antal af sagerne omhandlede forskellige former for vandalisme, herunder en hændelse ved den lutherske Nikolai kirke i den tyske by Caldern, hvor angriberne satte ild til salmebogen og bibelen ved kirkens alter og efterlod afføring på en bænk uden for kirken og ved indgangen.

I Mannheim den 29. april forårsagede tyve omfattende skade på en anden kirke, hvor de smadrede dørene og andre genstande, og forårsagede skader for omkring 10.000 euro.

Omkring en tredjedel af hændelserne i perioden omfattede tyverier, hovedsagelig af donationsbokse som det skete i den katolske St. Marien kirke i Bremerhaven, hvor donationer på mellem 300 og 500 euro blev stjålet.

I den protestantiske Osterfeld-kirke i Berkheim, Esslingen, stjal tyve tre spillekonsoller, et digitalkamera og et spejlreflekskamera fra et ungdomsrum og et opbevaringrum. De anslåede omkostninger var ca. 1.000 euro, men skaden på selve kirken udgjorde yderligere 2.000 euro.

Under et andet tyveri i Bad Oldesloe stjal tyvene et trækors fra alteret i Peter-Paul kirken, der vurderes til at være mellem 3.000 og 5.000 euro værd.

LÆS OGSÅ:  Tysk politiformand: Mere terror i Europa i 2019. Europæisk borgerkrig på vej?

I to tilfælde forsøgte angriberne at sætte ild til kirker i Ankum og Nordhausen, men ilden blev slukket før den kunne spredes og skabe alvorlig skade.

Angrebene og tyverierne kommer efter en bølge af lignende hændelser i Frankrig i de seneste måneder, og det vurderes at der i gennemsnit  finder tre kirkeangreb sted om dagen i landet.

Det skriver Breitbart.