Udlændinge opsøgte 87-årig dame – udgav sig for at være fysioterapeuter

Foto: Rigspolitiet.

Sydøstjyllands Politi fik tirsdag den 26. september endnu en anmeldelse om tricktyveri fra et privat hjem. Denne gang begået i Jelling af to kvinder, som udgav sig for at være fysioterapeuter.

En 87-årig kvinde blev opsøgt i sit hjem af to kvinder, som udgav sig for at være fysioterapeuter, der var ansat på Højagerhjemmet. På en eller anden måde vidste de noget om kvinden og bad om at se hendes motionscykel, som står i et rum bagerst i huset. Den ene kvinde fulgte med ind og kiggede på cyklen, mens den anden stjal den 87-åriges smykker.

Tyvene stjal en guldhalskæde med blomsterbroche, et guldarmbånd, en sølvhalskæde og to guldøreringe udformet som ottekanter med sten i.

LÆS OGSÅ:  Hver fjerde virksomhed vil hente medarbejdere i udlandet i 2018

Den ene kvinde beskrives som 25-35 år gammel, 155-160 cm høj, almindelig til buttet af bygning, muligvis gravid. Håret er glat og sort, formentlig samlet i en knold. Hun var iført mørkt eller gråt tøj, og medbragte en mobiltelefon med brun bagside. Kvinden beskrives som udenlandsk af udseende og talte gebrokkent tysk.

Den anden kvinde beskrives som 25-35 år, 155-160 cm høj og udenlandsk af udseende.

”Set i lyset af, at vi har haft flere tricktyverier i politikredsen på få dage, vil vi gerne advare om at lukke personer ind i sit hjem, der kommer uanmeldt. Vær på vagt, også selvom personen kan relatere besøget til noget relevant i din hverdag, og hold øje med, om personerne virker mistænkelige,” siger Frede Nissen, der er vicepolitiinspektør og leder af patruljecenter Midt i Sydøstjyllands Politi.

LÆS OGSÅ:  Undgå at få hedeslag i weekendens gode vejr

Politiet modtager gerne henvendelser på tlf. 114 fra folk, som kan have set gerningsmændene i området eller får tilbudt smykkerne.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb