Ung kvinde forulempet af mand

Roskilde

Kl. 12.29 tirsdag anmeldte en 17-årig ung kvinde fra Roskilde, at hun kl. ca. 11.15 under færden ad Snæverstien i Roskilde var blevet forulempet af en fremmed mand. Han havde grebet fat i den 17-årige, der under den videre færd ad Frue Kirke Stræde bestræbte på at slippe fri og væk fra manden. Det lykkedes for kvinden at flygte i retning mod togstationen, hvorefter hun senere anmeldte sagen til politiet.

Anmeldelsen medførte udrykning med flere patruljer til afhøring af den 17-årige for at få klarlagt de nærmere detaljer ved overgrebet, afspærring og tekniske undersøgelser med søgning efter eventuelle spor på ruten, hvor de to parter har været samt forsøg på at få adgang til eventuel videoovervågning i området.

Kvinden blev straks kørt til Retsmedicinsk Institut for at gennemgå undersøgelser for at finde spor eller skader efter det anmeldte overgreb.
Afspærring af især Frue Kirke Stræde blev ophævet kl. ca. 16.00 efter afsluttet undersøgelser med politihunde, samtidig med at politiet fik sikret diverse overvågningsmateriale fra de anførte veje, men også fra andre områder i den centrale del af Roskilde by.

Efterforskningen fortsætter for at få klarlagt de præcise omstændigheder i sagen, herunder forsøg på identifikation af manden bag det anmeldte overgreb, idet kvinden sammen med en mand optræder på overvågningsmateriale fra andre steder i det centrale Roskilde end på de steder, hvor overgrebene ifølge anmeldelsen var foregået.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)