Ung mand dræbt af flugtbillist

Køgevej, Køge: Kort efter midnat anmeldte en forbipasserende bilist, at han netop havde fundet en livløs alvorligt tilskadekommen person som lå på vejen.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor de forsøgte at yde førstehjælp til den tilskadekomne mand. Manden, en 29-årig mand fra Næstved, blev kort efter erklæret død af en læge.

Der var ingen andre parter fra ulykken til stedet til at forklare, hvad der var sket. En bilinspektør til tilkaldt til at undersøge ulykkesstedet, og Køgevej blev afspærret mens undersøgelserne stod på.

Fandt flugtbilen og dens fører

Ved undersøgelsen fandt politiet flere bildele, der kunne stamme fra flugtkøretøjet, herunder en nummerplade. En politipatrulje fandt hurtigt frem til bilen, som kunne være den, som havde ramt den 29-årige, idet forruden var knust. Politiet fandt også frem til ejeren af bilen, en 30-årig mand fra Køge, der erkendte, at han havde kørt bilen.

Troede det var et dådyr

Han oplyste, at han troede han havde ramt et rådyr, og at han havde standset op. Da han ikke kunne se noget han havde ramt, var han kørt hjem. Den 30-årige blev taget med til en rutinemæssig blodprøveudtagelse og for at blive afhørt til uheldet.

Politiet har en formodning om, at den 29-årige mand gik langs vejen, hvor han blev ramt af den 30-årige, der kom kørende i sin personbil. De pårørende til den 29-årige er underrettet om ulykken.

LÆS OGSÅ:  Flugtbilist sigtet for uagtsomt manddrab

Politiet skal nu undersøge alle omstændigheder ved ulykken, hvorefter der vil blive tage stilling til, hvad der videre skal ske i sagen.