Venligboismen – danskerne flygter over hals og hoved


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

At historikeren Lars Hedegaard, der i 2015  blev forsøgt myrdet af en palæstinenser forklædt som postbud, ikke har mistet sin humoristiske sans, fremgår af hans seneste bog “Fragmenter af Danmarks historie 2020-2320”, hvor udgivelsesåret angives som 2056!

Af klummeskribent Geoffrey Cain – can. mag. og forfatter

Her ser han tilbage på de begivenheder (fortid for ham i 2056, fremtid for os i 2017) der omfatter et voldsomt opgør mellem det muslimske og det ikke-muslimske Danmark i 2032. 

Klummeskribent, Geoffrey Cain, er cand. mag. et art, samfundsdebattør og forfatter

Det lyder måske som fri fantasi, men historien underbygges af virkelige hændelser, der finder sted nu, og hvordan disse hændelser behandles i aviserne. Som eksempel citerer bogen et læserindlæg i Nordjyske Stiftstidende, hvor en nordjysk akademiker skriver om sit møde med “venligboismen”, og de konsekvenser den har for de knap så hellige naboer.

Skribenten er professor Gorm Winter og han skriver bl. a. dette: “Som lejer i Nørresundby Boligselskab har jeg fået temmelig mærkelige naboer fra Somalia i Selskabets afdeling 27 på Fuglsangsvej, der består af 11 lejemål. Boligselskabet mener som “venligboerne” i byrådet fra Enhedslisten/SF/Radikale og de alternativt-pludrende humanister, at man skal tillade de såkaldte “flygtninge” at springe boligkøen over”.

Herefter taler Gorm Winter om tiltagets reelle konsekvenser.

“Vi har nu to lejemål i afdelingen befolket med indvandrere, der intet ved om dansk lejelovgivning og almindelig husorden i et boligselskab. På samme tid flygter danske lejere over hals og hoved – i alt er der nu 8 lejere ud af 11 lejemål, der er flyttet eller på vej til det”.

Og mere af samme slags.

Det er et lille pip fra den virkelighed, der er tilbage, når skåltalerne er forbi.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb