Adgang forbudt for muslimske ekstremister

En muslimsk debattør og formand for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, Fathi El-Abed, er blevet nægtet adgang til et seminar organiseret af Med Israel For Fred (MIFF), skriver Berlingske. Seminaret skulle holdes den 6. jan. i et lokale tilknyttet Det Jødiske Samfund ved synagogen i København.

Ekstremisten Fathi El-Abed er chokeret og forstår ikke, hvorfor han ikke må deltage i seminaret. ”Jeg har jo jødiske venner og lagde blomster efter terrorangrebet på synagogen”, siger han.

24NYT tvivler på, at ekstremisten har jødiske venner, men OK – selv blandt jøderne er der brodne kar.

Jeg er ikke en farlig mand. Jeg har arbejdet i Udenrigsministeriet og er blevet screenet i hoved og røv”, siger ekstremisten.

Nu er Udenrigsministeriet ikke den bedste reference. Lad os minde om, at Udenrigsministeriet er en del af det officielle Danmark, som fører propagandakrig mod Israel gennem diplomatiet, i medierne og i internationale fora.

Lad os også minde om, at Danmark er et af de lande i verden, der bidrager mest til det korrupte palæstinensiske styre. Udenrigsministeriet anser det ikke-eksisterende land Palæstina som et prioritetsland og har i 2017 bevilget 450 mio. kr. til palæstinensiske terrororganisationer over de kommende 5 år. Pengene går dels til korrupte palæstinensiske politikere, og dels til tunneller og raketter, der med jævne mellemrum rammer civilbefolkningen i Israel.

For god ordens skyld skal vi også minde om, at der ikke findes noget, der hedder ”Palæstina” og ”palæstinensisk folk”. Det har medlem af PLO’s hovedbestyrelse, Zahir Muhsein, i sin tid uddybet i et interview med det hollandske avis Trouw:

”Det palæstinensiske folk eksisterer ikke. Skabelsen af en palæstinensisk stat er blot et middel i vores fortsatte kamp for vores arabiske enhed imod staten Israel. Realiteten den dag i dag er, at der ikke er forskel på jordanere, palæstinensere, syrere og libanesere. Det er kun af taktiske og politiske hensyn, at vi i dag taler om eksistensen af et palæstinensisk folk, da vores arabiske nationale interesser kræver, at påstanden om eksistensen af et særskilt “palæstinensisk folk” fastholdes, for at bekæmpe zionisme”.

Vi er 100 pct. enige med redaktøren af MIFF, Dina Grossmann, når hun siger: ”Fathi El-Abed er ekstremist, og vi ønsker ikke at debattere med en sådan karakter”.

Fathi El-Abed repræsenterer Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, som ikke er andet end talerør for terroristorganisationen Hamas og andet godtfolk. Han er ikke en samtalepartner, men ekstremist og Israels fjende. Vi taler ikke med den slags.

André Rossmann