BIDENS KRIG I RUSLAND


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Det er sandsynligvis amerikansk producerede droner, der blev skudt ned over Moskva, før de kunne nå at ramme Vladimir Putins embedsbolig. Medmindre det altså er et russisk set up for at kunne slå endnu mere skånselsløst tilbage. Sandsynligheden herfor vurderes at være lille.

Det er med 100% amerikanske soldaterstøvler, der befinder sig på ukrainsk jord indeholdende rådgivende US-soldater. Amerikanske tanks og andet militært materiel befinder sig på slagmarken ovre østpå, hvor de dagligt slår hundreder af russiske soldater ihjel.

USA bistod behændigt med at få afsat den tidligere præsident Janukovitj i Kiev i 2014 og indsat et med daværende præsident Obama øjne mere formålstjenligt og fordelagtigt styre i Ukraine. En af virkningerne var, at russiske separatister i de nuværende østprovinser i Ukraine blev slagtet i hobetal.

Man kan kalde det en proxy-krig, eller en stedfortræder krig, det der foregår nu. Umiddelbart er det Zelenskij, der er ved roret, reelt er det Biden administrationen, der styrer verden tættere og tættere på en atomkrig. Angrebet på Moskva er endnu en eskalation.

Putins angrebskrig er faktuel, og krigsforbrydelserne er lige så faktuelle, herunder kidnapning af børn, men man spørger sig selv, hvad der driver Bidens høge så langt som til kanten af en 3. verdenskrig i stedet for at gøre det eneste forsvarlige, nemlig at standse krigen før den eksploderer fra en regional konflikt til en alt ødelæggende atomkrig?

Biden-administrationen forholder sandheden om USAs engagement i Ukraine, og burde både på det præsidentielle og ministeransvarsmæssige plan stilles til ansvar for at lyve over for Kongressen. Det groteske er, at den eneste, der er stillet til ansvar, er en 21-årig amerikansk sikkerhedsmedarbejder, der har lækket oplysningerne, der viser billedet af den beskidte krig, der foregår.

LÆS OGSÅ:  Højrefløjen mangler lederskab, disciplin og ånd

Mediernes evne til at agere talerør for både Biden og Deep State-kræfter er notorisk. En Zelenskyij, der selv er omtalt i Panama-papirerne, er knap så hvid som han fremstilles, så det reelle billede forholder journalisterne verden. Her tror man, og Berlingske Tidende gør det på lederplan, at Biden står for stabilitet og kontinuitet. I modsætning til Trump.

Afsløringerne af de reelle forhold kommer ikke via mainstreammedier, men gennem lækager og alternativ, højreorienteret nyhedsformidling. Selv har min egen opfattelse flyttet sig efterhånden som tiden og informationerne er indkommet. Opfattelser må aldrig være statiske. Verden står ikke stille.

Hvor Berlingskes redaktion får inspirationen fra, må guderne vide, måske fra Bidens hemmelige forretningsforbindelser i Ukraine, som det fremgår af hans søns laptop? Mage til uetisk journalistik skal man lang tid tilbage for at finde. Medierne er medansvarlige for at holde en kriminel præsident og hans stab ved magten. For at holde verdensopinionen for nar.

Biden har uden Kongressens accept erklæret Rusland krig, og alt tyder på, at der er flere årsager. Den ene er, at sikre amerikanske Deep State-interesser, herunder Bidens og hans søns egne engagementer i Ukraine. Den anden er at slå Rusland tilbage for tid og evighed som spiller på verdensplan. Den har Putin fanget, og den skamrider han koste hvad det vil.

På den anden side forsynede Putin separatisterne i de østlige provinser med våben allerede i 2011 med henblik på at opildne til løsrivelse. Og Ukraines præsident indtil 2014 var en marionet af Moskva. Han lod sine soldater skyde på ubevæbnede demonstranter. Så billedet er mudret.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Hvad har Inger Støjberg, Matteo Salvini og Donald Trump til fælles?

Tilsyneladende har Biden forregnet sig i forhold til den igangværende Ukraine krig. Dels er den amerikanske opinion begyndt at vende på grund af de interne økonomiske forhold i USA, og dels trækker krigen ud, fordi Biden har forregnet sig med hensyn til Ruslands ressourcer. Fuldstændig samme fejl som både Napoleon og Hitler begik.

Endelig har Biden-administrationen ufrivilligt skabt nye alliancer mellem Rusland og Kina og striben af Briks-lande. Lande der vil gøre sig uafhængige af dollaren på verdensplan. Det vil være den største trussel mod USA siden Pearl Harbor. Og med en Biden, der bruger 40% af sin tid på ferie, og som nu konstant skal have folk til at føre sig rundt, så er hans største udfordringer af kognitiv karakter.

Han har selv udtalt, at der ikke er noget specielt ved at være amerikaner, og med den politik han fører, sikrer han med sikkerhed, at fremtidens USA bliver en ludobrik, der er slået tilbage til start.

Når Bidens USA fører en stedfortræder krig, kunne årsagen være at forsøge at få afledt opinionen fra Joes og Hunter Bidens afdækkede kriminelle aktiviteter i både Ukraine og i forhold til Kina i årene under Joe Bidens vicepræsidentperiode.

De talebeskeder, som netop er kommet for en dag fra 2011, afslører. hvor dybt kriminelle far og søn var i forhold til at sælge ud af amerikanske interesser til Kina for selv at blive beriget.

Hvor er pressen, hvor er statsadvokaturen, og FBI?

Sandheden er, at alle instanser er lige fedtet ind i samme agenda om at holde Trump fra at komme tilbage til magten igen, at alle holder hånden over hinanden. Ligesom tidligere, hvor de skjulte sandheden om, hvem der stod bag mordet på John F. Kennedy.

LÆS OGSÅ:  Klumme: George H.W. Bush in memoriam

De forbundne kar af Deep State- interesser og -agendaer vil gå så langt som det skal være for at forhindre Trump i at afdække det reelle billede af en fælles sammensværgelse og korruption i hele magtspektret. Men, det er alt for kompliceret for medierne at fortælle. Alt for kontroversielt og afslørende.

Ejerkredsene bag medierne tør ganske enkelt ikke gå i rette med så stærke kræfter, og de er i øvrigt selv ejet af dem. Tucker Carlson kom for tæt på sandheden og måtte forlade Fox News ad bagdøren.

Så er det lettere at simplificere og male et billede af, at Biden måske nok er gammel, men at han alt andet er bedre end Trump.

Det betyder ikke noget, at taberne ved, at medierne forholder verden oplysninger om at få afdækket korruptionen, er den almindelige amerikaner, den almindelige dansker, demokratiet og ordentligheden. Når det gælder om at sikre Demokraterne, våbenproducenterne, Bill Gates, Soros og en gammel jødebrændersøn som Klaus hattenål, så helliger hensigten midlerne (Schwab betyder hattenål).

Om prisen så må være en rask lille atomkrig, så vil Biden senior og junior og vennerne fra rædselskabinettet have sikret sig hver sin rullestol 2 km nede under jorden, hvor de kan køre rundt og lege Dr Strangelove. Men i øvrigt helt mangle Peter Sellers ironiske distance. Den kendte verden vi dødelige er en del af vil for altid være væk.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)