Europas Holocaust er i gang 


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

6.000 migranter ankommet til den italienske ø Lampedusa på 48 timer, sekstusinde over den forgangne weekend. Det svarer til befolkningen i Assens by. I alt er 166.000 migranter ankommet alene i år til Lampedusa. Illegalt. 90% af de ankomne forsvinder videre til andre EU-lande nordpå. Åbne grænser, velfærdssamfund og naivitet er en giftig cocktail, som uvilkårligt vil udslette Europa fra landkortet.

Læg så hertil familiesammenføringer efter endt asylbehandling plus en fødselsrate langt højere end for etniske europæere. Læg så yderligere til dem, der ankommer via Balkanruten, Spanien og Gud ved, hvor ud over de måske op mod 40 millioner legale og illegale Menapt-borgere, muslimer, som er strømmet ind i Vesteuropa de sidste 2 generationer.

Europas ansigt forandres, når ret bliver til uret, når politikere, myndigheder, og organisationer som EU og FN betragter økonomisk migration som en menneskeret.

At resultatet bliver en udfasning af det kendte Europa, dets kultur, traditioner og kristne ophav, synes underordnet blot mantraet om mangfoldighed følges. At Europa gradvist ændres til et mellemøstligt og afrikansk inferno, fordi ingen beslutningstagere vil eller tør tage ansvar, det betaler den almindelige europæer for. Vi europæere har ingen steder at flygte til, når vores hjemmebane bliver belagt med frygt, overfald, voldtægter og islamiske påbud og regler.

Det der foregår, er en kolonisering af det europæiske kontinent. Det er et folkedrab på alt, hvad vi europæiske nationaliteter har arvet fra vores forfædre. Ifølge definitionen af begrebet folkedrab fortrænges vi som etnisk befolkningsdel, gradvist decimeres og vores eksistensgrundlag forsvinder.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Den politiske hukommelse er kort

Europas byer, navnlig storbyerne, er under hastig forandring. Procentandelen af muslimske borgere i byer som Paris, London, Bruxelles og Stockholm stiger eksplosivt år for år. Det har langtidsvirkninger, når det mest almindelige navn blandt nyfødte i enten London eller Oslo er Muhamed. Vi europæere uddør og/eller fortrænges af invasiv nytilkomne arter af folk, der kulturelt og religiøst er anderledestænkende i forhold til os.

Stort hjælper det, når vores hjemlige politikere, herunder den nuværende regering, indretter lovgivning efter islamisk intolerance og voldsparathed. Forbud mod koranafbrænding er første skridt på den brolagte vej til helvede, som islams forkyndere har planlagt i undertvingelsen af Europa.

Hvad Konstantinopel og det østromerske riges fald oplevede i 1400-tallet, da muslimerne indtog byen og omdøbte den til Istanbul, det kommer de nuværende italieneres efterkommere også til at se komme for en dag, når Peterskirken prydes af den islamiske halvmåne, når der indkaldes til bøn 5 gange dagligt som i den tidligere kristne katedral i den tyrkiske hovedstad.

Vores politikere er vores værste fjender, skam over dem, vores mediefolk burde sammen med dem stilles til ansvar for forbrydelser mod menneskeheden. Vores organisationer som EU fungerer som gift i en smuk skovsø. Den skovsø, hvorfra floraen og det levende liv i Europa oprinder.

Hvis ikke europæerne sadler om og forkaster den mentale vakuum, som den politiske styring af Vesteuropa medfører, hvis ikke der drastisk ændres kurs i opretholdelse af grænsesikring og repatriering af illegal indvandring, så bereder vi selv det helvede, som det kristne mindretal i den muslimske verden oplever.

LÆS OGSÅ:  Jamen, vold og trusler virker skam

Hvad det 3. Rige udrettede af folkemord østpå vil være vand ved siden af, hvad både vores lokale folkemordere i SVM-regeringen og farisærerne i EU kan diske op med. Amen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)