Gerningsmand trængte ind på plejecenter – Hjælp politiet med oplysninger

Foto: Colourbox

Politiet ser alvorligt på hændelsen og efterforsker intensivt for at opklare sagen. Politiet er desuden til stede med den mobile politistation i Løgumkloster i dag mellem klokken 13.00 og 15.00.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog søndag klokken 04.05 anmeldelse om, at en ukendt gerningsmand var trængt ind hos en ældre beboer på hendes værelse på et plejecenter på Dravedvej i Løgumkloster i Tønder Kommune.

Den ældre kvinde alarmerede personalet, hvorefter gerningsmanden flygtede fra stedet. De ansatte tilkaldte omgående politiet.

Beboeren har ikke lidt fysisk overlast, men er i sagens natur rystet over forløbet.

Politiet har været til stede i området med flere patruljer og blandt andet gennemført eftersøgning med hunde. Der er dog endnu ikke nogen anholdte i sagen, ligesom politiet endnu ikke har noget signalement af gerningsmanden.

Syd- og Sønderjyllands Politi ser meget alvorligt på hændelsen og efterforsker fortsat intensivt for at opklare sagen.

Politiet søger i denne forbindelse vidner, der kan have set noget mistænkeligt omkring klokken 04.00 i kvarteret omkring Dravedvej i Løgumkloster. Borgerne er velkomne til at kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4, hvis de har oplysninger i sagen.

Parallelt med efterforskningen har Syd- og Sønderjyllands Politi også fokus på trygheden for borgerne i byen.

Politiet vil i den kommende tid således være ekstra til stede med patruljer i Løgumkloster, blandt andet ved plejecentret.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil desuden være til stede med den mobile politistation ved Lægehuset, Dravedvej 2, i Løgumkloster, i dag søndag mellem klokken 13.00 og 15.00.
Alle er velkomne til at få en snak med betjentene, lige som borgere med oplysninger i sagen også har mulighed for at henvende sig til den mobile politistation.