Klumme: DE SIDSTE DAGE AF VORES VERDEN?


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Biblen har forudset, at kaos ville opstå i de sidste dage af vores verden. Lad mig opsummere situationen lige nu.

Den frie verden ledes af en senildement olding. Hans 11 måneders regeringsperiode har været en katastrofe. Han genopstiller formentlig i en sarkofag i 2024 efter at være blevet hyldet på Demokraternes valgkongres. Og rygterne vil vide, at han allerede har vundet valget takket være forudbestemt valgsvindel.

Ærligt, man skulle tro Biden var den fjendtligt indstillet alien fra den fremmede planet Skreon. Han gør alt for at please et sygt segment af en venstreradikal presse og en flok Hollywood-plastikdukker, et segment der er lige så tæt på den almindelige amerikaner som to planeters afstand. Skyhøj inflation, tårnhøje benzinpriser, åbne grænser og katastrofal grænsepolitik er resultatet. USA vil segne efter 3 år mere med den hvidhårede katastrofe.

Bidens 50 års nyttesløse indsats i Washingtons sump har lært ham at genere den almindelige amerikaner mens han selv og hans familie og hans slags har kunne rage til sig. I stedet for at gøre Kina ansvarlig, fortsætter han en amerikansk udenrigspolitik med en styrke, som var USA en aflægger af Legoland.

Og en bundkorrupt leder af de amerikanske sundhedsmyndigheder, dr. Fauci, der i årevis har kanaliseret amerikanske skattemidler til laboratorierne i Wuhan via WHO, fortsætter ufortrødent med at bestride, at kinesernes laboratorier er ansvarlige, selv om alle med en IQ på over 35 kan se, at de er det.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Skæv dansk kritik af Israel

Min påstand er, at kineserne bevidst lod COVID-19 slippe ud efter aftale med Demokraterne for at forhindre Trumps genvalg. Biden familiens nære kontakter til det kommunistiske Kina er en oplagt livline. Den positive sideeffekt for kineserne var, at virussen kunne hjælpe til med at presse de vestlige lande i bund økonomisk, så Kina kunne blive styrket. Kinas langsigtede mål er klart – at styre verden.

Biden efterlod for 85 milliarder US dollars af militært udstyr i Afghanistan til verdens førende terrororganisation, Taliban. Konsekvenserne er foreløbig ukendte, men russerne og navnlig kineserne kan nu for en slik købe sig til gratis indsigt i, hvad amerikansk våbenindustri har udviklet. Betalt for amerikanske skattemidler. Der er minimumvåben og digitalt udstyr til 12 nye angreb á la 9.11.

Og Biden har fortsat opbakning fra medier og masser af uvidende tosser. Er folk da blevet skingrende sindssyge. Biden er den største sikkerhedsrisiko for amerikanerne siden Hitler og Pearl Harbor. Tilsvarende med hans administration. De burde bures inde på livstid efter en rigsretssag.

Samtidig kører corona-toget videre for fuld damp med 24/7 bombardement af, at vi blot skal acceptere salamimetoden af, at retten til at tænke, skrive og samles bliver decimeret bid for bid. Og at politikere som Mette Frederiksen lyver og har købt og betalt uduelige eksperter som Søren Brostrøm til at fortsætte løgnene om virkningen af vacciner for rullende kameraer.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Smukke Sophies muntre karriere

Det accepterer masserne også, mens de enten ser Vild med dans med mundbind på hjemme i stuen eller booker tid via nem-id til deres 5-12-årige børns tvangsmedicinering med MNRA-vacciner. Vacciner de ikke aner hvad indeholder af ulykker og giftstof. Og det i de små poders kroppe. Hvad sker der for folk? Er de blevet komplet vanvittige? Er det i orden at forgifte det fineste, man har? Ens børn! Blot for at følge politikere, der er fulde af løgn? Skam jer, I skulle have ungerne tvangsfjernet skulle I.

Når alle vi uvaccinerede sidder i kz-lejre, fordi vi nægter tvangsindgreb, kan vi måske få lov til at opleve, hvordan vagtsoldaterne falder døde om med blodpropper og lungesygdomme, fordi alle lod sig narre af Big Pharma, kineserne, korrupte vestlige politikere og medier.

En utak skal lyde til alle de kræfter, der forsøgte at dække over verdenshistoriens største sundhedskatastrofe, de kræfter, der med vilje påførte jorden ulykker blot for at decimere verdens befolkning. Tak, Bill Gates, tak Zuckerberg, jeres navn vil for evigt stå mejslet i alle skamstøtter. Og en særlig utak til Zuckerberg for indkøb af til lejligheden for Biden fordelagtige valgmaskiner, der kunne forhindre Trumps genvalg. Du burde til evig tid sidde på Djævleøen afskåret fra omverden.

Måske vil de muslimske migranter, som bestormer Europas grænser, profitere af Vestens degeneration og selvhad og overtage den ruinhob, der bliver tilbage, når vores verden synker i grus? De er med sikkerhed ikke vaccineret, så de vil med lige så stor sikkerhed overleve.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Kina dræber fanger for at sælge deres organer

Min profeti er ligeledes, at om en generation er Vesteuropa styret af islam. Vi bliver andenrangs borgere. Jeg mangler fortsat argumenter og facts for, at Vesteuropa ikke bliver en del af Mellemøsten. Vi er så langt ude som i SÅ. Se til Frankrig, se til Sverige. Selvdestruktion er blevet legaliseret via regeringsflertal og regeringsbeslutninger. Det er tossernes paradis. Og vælgerne stemmer fortsat for deres egen undergang valg efter valg. Det morbide har overtrumfet fornuften. Logikken er hørt op. Den er ophørt med at eksistere. Det tragikomiske har længe haft kronede dage i alt for manges hjerner og tankesæt.

Så bundlinjen er, er det kun mig der føler, at Biblens profetier er ved at blive lidt for realistiske?