Klumme: Kriminelle NGO’er underviser migranter i at snyde sig til asyl – nu må de ansvarlige stilles til ansvar.


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Da jeg var jurist i Udlændingestyrelsen, fik jeg tæt indblik i, hvordan danske myndigheder må kæmpe hårdt for at afsløre løgnere, der ikke har ret til asyl i Danmark. Det er et enormt og dyrt våbenkapløb mellem menneskesmugler og myndighed, hvor sandheden betyder mindre, end hvor snedig man er.

Kriminelle smuglere tjener styrtende på at bidrage til opholdstilladelser i Europa, som aldrig burde være givet. Derfor har de kriminelle smuglere store og komplicerede skemaer over, hvor man skal tage hen for at få den mest lukrative offentlige forsørgelse, og hvilke historier man skal fortælle for at snyde sig til retten til at opholde sig i Europa.

I kampen mod et netværk af løgne og udspekuleret adfærd, må myndighederne ty til alverdens detektivarbejde for at efterprøve forklaringer og afsløre uoverensstemmelser med sandheden. 

Det er et efterforskningsmæssigt arbejde, som minder meget om den indsats, der skal leveres overfor organiseret bandekriminalitet, som jeg kender fra min tid i politiet.

Men organiseret kriminalitet er netop også, hvad der er tale om: Det er en forbrydelse efter straffeloven at undervise andre i, hvordan man lyver sig til opholdstilladelse.

Derfor er det til at blive rasende over, at den allerede næsten umulige opgave med at håndtere asylansøgninger i Danmark, bliver yderligere vanskeliggjort af såkaldte velgørende organisationer, som underviser migranterne i at lyve sig til opholdstilladelser.

Men det er desværre, hvad de gør! Den modige journalist, Lauren Southern gik undercover for at afsløre hvad masseindvandringsaktivisterne fra gruppen ”Advocates Abroad” sagde, når de troede at ingen lyttede kritisk med:

Klippet, hvor organisationens talsmand indrømmer at medvirke til kriminelle handlinger kan ses herunder.

Klippet er en del af Lauren Southerns materiale fra hendes dokumentar: Borderless, som produceres med støtte fra hendes seere på Youtube.

Southern fortjener stor ros for hendes initiativ og modige indsats. Alt imens de etablerede medier sidder på deres hænder, så er hun gået den direkte vej for at bringe viden omkring masseindvandringens kriminelle aktivister frem til lyset.

Men nu hvor vi kender sandheden om bedrageriet, må de kriminelle organisationer isoleres og retsforfølges – det er ikke velgørenhed, men ren og skær kriminalitet.

Jeg vil bruge min erfaring som jurist og embedsmand til at blive en politiker, der kan lægge effektivt pres på dem, der bærer ansvaret for den ødelæggende masseindvandring.

Derfor prøver jeg at blive en af Dansk Folkepartis kandidater til Europa-Parlamentsvalget i 2019.

Det kan ikke vente, det er tid til handling nu! Du kan følge min personlige side her.

 

Kommentarer