Randrusianer vinder 15 millioner kroner i Lotto

De fleste kender den gamle vikingeby, der både byder på Randers Regnskov og Gudenåen. Og nu også en heldig vinder i Lotto. Spilleren, der har vundet årets hidtil næststørste gevinst på 15 millioner kroner, har spillet med via abonnement.

15 millioner kroner er lidt af en sjat, og hos Danske Spil er der stor begejstring for den flotte præmie til den heldige vinder:

”Vi ønsker vinderen stort tillykke. Det er ikke hver dag, at man vinder 15 millioner kroner, så det er fantastisk at kunne glæde en heldig spiller derude med den flotte præmie”, siger Pernille Mehl, direktør for Danske Lotteri Spil.

De mange millioner, der nu sættes ind på en heldig spillers bankkonto, er blevet udløst efter tre uger uden en vinder af førstepræmiepuljen.

Men for bare fire uger siden vandt en københavner ligeledes 15 millioner i Lotto, og de to spillere deler nu titlen som vindere af den næsthøjeste præmie udløst i år – kun overgået af en vinder fra Egedal Kommune i uge 7, der vandt 20.000.000 kroner.

”Vi har ikke hørt fra den heldige randrusianer endnu, så det er ikke sikkert, at vedkommende har opdaget, at der ligger en milliongevinst og venter. Men pengene er på vej, for vinderen er PLUS-abonnent, så gevinsten går automatisk ind på kontoen”, slutter Pernille Mehl.

LÆS OGSÅ:  Fik et chok midt i frokosten: Var pludselig tre millioner kroner rigere

Det er første gang i år, at en spiller fra Randers vinder i Lotto.

Vindertal:

1, 8, 13, 17, 20, 24, 27

Tillægstal:

6