Uhyggeligt: Voldtægter i Danmark slår ny rekord

Antallet af anmeldte voldtægter har slået en ny, sørgelig rekord.

Antallet af anmeldte voldtægter er steget støt siden folketinget åbnede grænser for migrantstrømmen i 2015. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

I 3. kvartal 2019 blev der anmeldt 289 voldtægter. Det er ny dansk rekord.

Organisationen Kvinfo, der forsker i køn, oplyser, at der udover de mange anmeldelser er et stort mørketal. Ifølge Kvinfos oplysninger anmeldes kun hver 5. voldtægt.

Alvorlige konsekvenser

Voldtægter er ikke kun et tal i statistikken. I langt de fleste tilfælde medfører overgrebet alvorlige psykiske og psykosomatiske konsekvenser for offeret.

Mareridt, angst, depression og en mere eller mindre ødelagt seksualitet er almindelige, langvarige symptomer efter en voldtægt.

De pårørende påvirkes også, da de mange gange rammes af skyld, vrede og sorg over ikke at kunne trøste offeret.

Udlændinges kvindesyn

En optælling af BT fra 2018 afslører, at 10 ud af 12 overfaldsvoldtægter – hvor gerningsmanden og offeret ikke kendte hinanden på forhånd – begås af udlændinge, indvandrere eller efterkommere.

En rundspørge i Finland tidligere på året viste, at 65 procent af finnerne mener, at den høje rate af seksualforbrydelser blandt indvandrere skyldes deres religion og kultur.

En talskvinde fra Oslos politi i Norge har tidligere bekræftet, at mange voldtægtsmænd er fra lande med et andet syn på kvinder end det, vi er vant til her.

LÆS OGSÅ:  Grotesk! Seks voldtægter om dagen i denne by

Hvad siger religionen?

Mange migranter følger en religion med et ganske anderledes syn på kvinder og seksualitet end det, vi har i Vesten. Religionen og kulturen er generelt ligeglad med kvinders frivillighed, når det kommer til sex.

F.eks. er det ifølge deres religiøse love, shariaen, lovligt at have sex med kvinder, som man har i fangeskab – med andre ord sexslaver. Dette gøres klart i Muhammed’s kategorisering af, hvem man må have seksuelt samkvem med:

“Vi gør dine hustruer tilladte for dig, dem, som du har givet deres løn, de slavinder, som Gud har givet dig som bytte.” (33:50). Islamisk Stats brug af sexslaver er taget direkte fra deres helligste bog.

Ligegyldigheden over for kvinders frivillighed ses også ved de mange tvangsægteskaber, hvor kvinder tvinges ind i livslange seksuelle forhold til en partner, de ofte ikke selv frit har valgt. Det ses også ved det faktum, at deres religiøse love har dødsstraf for kvinder, der vælger en seksuel partner, som ikke er godkendt af en imam ved en vielse.

Selv i ægteskabet har manden ifølge deres religion frit lejde til at bruge sin partner seksuelt, når han har lyst:

“Jeres kvinder er pløjejord for jer, så gå til jeres pløjejord, som I vil.” (2:223), som mænds ret til ægteskabelig voldtægt så poetisk er formuleret i Koranen.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Rasende indvandrer i Købehavn: "Om fire år er vi dobbelt så mange... ikke nogle hvide mennesker tilbage her"
Grafik: Data fra Danmarks statistik viser en pludselig stigning i antallet af anmeldte voldtægter i 2015. I 3. kvartal 2019 slog antallet af anmeldte voldtægter endnu en gang rekord.

Video: Dansk Folkepartis Søren Espersen anklager Kvinfo for at se igennem fingrene med islamisk vold mod kvinder:

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)