24NYT misforstår ikke noget, Pierre Collignon


I sektionen “24NYT Kommenterer” bringer vi kommentarer til nyheder og indlæg, som de etablerede medier har bragt, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på. 
 

24NYT har dissekeret Pierre Collignons lørdagskommentar i Berlingske den 19. maj for at finde et nyt og originalt indspark til debatten om journalistisk objektivitet, men uden resultat. Til gengæld indeholder kommentaren et kamufleret angreb på de politisk ukorrekte medier som 24NYT og Den Korte Avis, der repræsenterer et stærkt indvandrerkritisk, EU-kritisk og nationalkonservativt verdenssyn.

I Pierre Collignons univers ”råber disse hyperpartiske medier med holdningspræget journalistik”, mens journalisterne på de etablerede medier som f. eks. Berlingske ”i praksis forfølger objektive principper i deres arbejde”. Andetsteds i samme kommentar dementerer Pierre Collignon imidlertid dette postulat ved at indrømme, at ”selvfølgelig er journalister fulde af værdier og holdninger og på samme tid underlagt alle mulige former for pression og subtile påvirkninger”.  På 24NYT er vi i øvrigt stolte af, at vi har stærke holdninger. I vores univers er det et plus, og ikke en belastende omstændighed.

Pierre Collignon mener, at journalisterne ”skal overbevise folk om, at der er gode grunde til at stole på deres beretninger”. Jamen, det er der al mulig grund til i betragtning af, at danskerne mistænker de etablerede medier for at lyve. 41 pct. mener, at medierne spreder manipulerende eller falske nyheder. Kun 7 pct. stoler på medierne, viser en undersøgelse, som YouGov har foretaget. Dette viser klart, at befolkningen har mistet tilliden til de etablerede medier og den kulturradikale journalistik.

De stærkt holdningsprægede medier som 24NYT og Den Korte Avis ”har sjovt nok det med at enes om at kalde den traditionelle objektivitet forloren og løgnagtig”, skriver Pierre Collignon. Underforstået: Det er de etablerede medier (som kun 7 pct. af danskerne stoler på, red.), der er eksponenter for den ”rigtige”, traditionelle objektivitet.

Det er imidlertid et velkendt og særdeles objektivt faktum, at journalistisk mediedækning herhjemme er alt andet end objektiv. Journaliststanden har altid haft en venstreorienteret slagside – og har den fortsat. Redaktionerne er gennemsyret af kulturradikale, venstreorienterede holdninger. Det betyder, at journalisterne ikke er objektive, upartiske formidlere, men aktive politiske aktører i det kulturradikale propagandanetværk. De opsøger og formidler informationer og holdninger, som understøtter deres eget verdenssyn, og bortcensurerer informationer og holdninger, der ikke passer ind i deres verdensbillede. Derfor er der brug for systemkritiske medier som 24NYT og Den Korte Avis.

Pierre Collignon sætter systemkritisk journalistik og misinformation, der bedrives af russiske statskanaler som RT, i samme bås, hvilket ikke kan komme bag på nogen. Det er et velkendt kulturradikalt ”trick of the trade”, som har til formål at mistænkeliggøre systemkritiske medier som 24NYT og Den Korte Avis ved at lave en kobling mellem ”fake news” (altså decideret misinformation) og vælgernes helt legitime EU- og indvandrerskeptiske holdninger, som formidles af de to medier.

24NYT har i øvrigt skrevet om de etablerede mediers manipulerende håndtering af objektiviteten ved flere lejligheder. Læs mere på:

https://24nyt.dk/elitens-roede-lejesvende/

https://24nyt.dk/fake-news-kampen-vaelgerne/

https://24nyt.dk/mediernes-daekning-amerikansk-politik-farce/

https://24nyt.dk/dybe-stats-jerngreb/

https://24nyt.dk/klumme-eus-tankepoliti/

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb