Politiker: Slap udlændingepolitik og ofrenes religion er selv skyld i moske-massakre

Australsk politiker mener, at slap udlændingepolitik og ofrenes egen religion bærer en del af skylden for moské-massakren i New Zealand. Når en religion gennem århundreder fører krig imod anderledes troende skal dens følgere ikke være overraskede, hvis der en gang imellem er nogen, som slår tilbage, mener han.

Den australske senator Fraser Anning er kommet i vælten at sige, at slap udlændingepolitik og ofrenes egen religion bærer en del af skylden for massakren i to moskeer i New Zealand d. 15. marts.

Fraser Anning starter med at tage stærk afstand fra vold generelt og fra gerningsmandens handlinger specifikt.

“Den slags selvtægt kan aldrig retfærdiggøres,” skriver han i den kontroversielle pressemeddelelse.

Højesteretsdommer: Koranen forpligter troende til at begå terror – dansk forsker er enig

Slap udlændingepolitik og religion dræber

Når det så er sagt, mener senatoren, så bærer politikere en del af skylden:

“Den virkelige årsag til massakren i New Zealand er vores udlændingepolitik, som giver muslimske fanatikere lov at komme til New Zealand,” mener Fraser Anning, der er løsgænger i det australske senat.

“Lad os gøre det helt klart: Mens muslimer var ofrene i dag, så er det normalt dem, der er gerningsmændene. Verden over dræber muslimer i deres religions navn i industriel skala,” påpeger han.

Forskning tyder på, at den åbenmundede senator har ret: En rapport udgivet af Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blairs tænketank Institut for global forandring viser, at der alene i 2017 blev begået 7.841 islamiske terrorangreb i 48 forskellige lande. Det svarer til 21 om dagen.

LÆS OGSÅ:  Tysklands selektive kamp mod antisemitisme

84.000 mennesker blev ifølge tænketanken dræbt i de mange religiøst motiverede angreb dét år.

VIDEO: Dansk politiker vil brænde koraner af i indvandrerghettoer – Danmarks modigste mand?

Politik, ikke religion

Ifølge Fraser Anning prædiker ofrenes religion drab på vantro og frafaldne. Han sammenligner deres tro med brutal politik:

“Sandheden er, at islam ikke er som nogen anden trosretning. Det er den religiøse pendant til fascisme. Og bare fordi følgerne af denne religion for en gangs skyld ikke var gerningsmænd, betyder det ikke, at de er uden skyld,” skriver han.

Folk som følger en voldelig religion der forpligter dem til at myrde os andre, kan ikke være overraskede, når nogen tager dem på ordet og giver igen af samme medicin, mener Fraser Anning, der tidligere har været tilknyttet partiet One Nation.

Støjberg til imam: Bliv væk med dine koranvers, feje hund.

Forskningen: Fraser Anning har ret

Når det kommer til påstanden om, at religionen forpligter de troende til at angribe anderledes tænkende og troende tyder meget på, at senatoren har ret.

Sprogforskeren Tina Magaard har undersøgt verdens 10 største religioners tekster for at se, om nogle af dem retfærdiggører vold.

Tina Magaard og hendes assistenter kunne efter tre års intensiv forskning konkludere, at: “Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. … Desuden er der i Koranen hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende.”

En stor tysk undersøgelse viser desuden, at islam er den eneste religion i verden, hvor folk bliver mere aggressive, des mere troende de er.