KLAUS SCHWAB UDEN FILTER


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Jeg respekterer altid en kæmpende og redelig soldat, en der kæmper for nation og fædreland uanset hvilket styre han har i sit land. Det gælder allierede soldater i 2. verdenskrig, men også tyske soldater kunne naturligvis være gode mennesker, uanset hvad sejrherrerne har skrevet om dem. For det er altid sejrherrerne, der skriver historien. Glem det aldrig.

Hvad jeg derimod absolut ikke kan acceptere, er, at høre ekkoet fra hvad jeg betragter som en gammel jødebrænder søn, Klaus Schwab.

Han både lyder som, og ser ud som det han er, pardon my french; et dumt svin, som intet har lært af respekt for det enkelte menneske, som intet har lært af den historie han selv og hans familie har været en del af.

Opvokset i Ravensburg under krigen. Hans far var en del af eliten i byen. Schwab blev født i ‘38, og er dermed gammel nok til at have været på vej i ungdomsorganisationerne Jungvolk og Hitlerjugend.

Schwab var i Sydafrika under apartheid, og var dermed ikke kun vidne til, men en del af det hvide overherredømme rent forretningsmæssigt, og ganske givet også åndeligt. Fra naziriget til at være en del af et racistisk styre med ondskab og forskelbehandling som flagskib. Og nu i 2023 midt i en woke-tid på vej mod The Final Solution, som hans forgængere ikke nåede.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Ny bog om Jørgen Dragsdahls injuriesag mod Bent Jensen

For over 50 år siden fik dette fuldstændig uempatiske menneske den lyse ide at grundlægge World Economic Forum efter at han var flyttet til Schweiz af skattemæssige årsager. Hans tak til Forbundsrepublikken.

Her har han opbygget et forum og en tænketank med fangarme langt ind i alle vestlige landes regeringshuse og politiske organisationer og partier.

Overordnet går han ind for øget kontrol, styring og endnu mere kontrol med verdenshandel, energiforbrug, digital økonomi, udryddelse af national identitet og mere globalisme alt mhp at sikre stabilitet og indtjening for de superrige, som han selv tilhører. Politisk har han samme agenda på paletten som venstre-fascisterne.

Hans tanker er åbne omkring globalisering. Intet er skjult.  Han er legemliggørelsen af den der skaber Den fagre nye verden gennem den store genstart, The Great Reset. New World Order med tysk accent. Der mangler kun dødningehovedet i kasketten.

Danmark betaler medlemskontingent til en helt igennem udemokratisk, renlivet fascistisk autoritær, organisation som Peter Sellers allerede forudså komme i filmen Dr Strangelove. En film som er på alder WEF skabelsen. Monstret, WEF, vil jeg kalde det med Schwab som Darth Wader.

Schwab udsteder medlemskort til unge disciple, som var de Hitlerjugend eller Bund Deutscher Mädeln. Det gælder Ida Auken, kronprinsse Mary og selv kronprins Frederik. At tænke sig, at de ikke kan gennemskue en Dr Strangelove, i en ikke humoristisk udgave, hvis endemål er verdensherredømme. Ikke underligt at han lovpriser Kina som foregangsland.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Indvandring er ikke et spørgsmål om økonomi

Schwab, Bilderberg gruppen, Blackrock, Vanguard, The Clintons, Gates, Zuckerberg, big Pharma, medierne ejet af globalister, Soros, alt sammen er det jordens afskum. Listen er lang. Hvis man tror WEF er blot en interesseorganisation, tror man fejl. Det er her globalisterne, den dybe stats ledere, venstre-fascisterne og de superrige mødes i en uskøn, giftig forening.

Affaldsproduktet fra fortiden, Schwab, skaber eller vil skabe fremtiden på baggrund af det dynd han har på bunden af sit hjernespind. Og mainstream lederne labber hans tanker i sig, som var de sleske hunde om en madskål.

Som konservativ er det en pligt, at anse Schwab og hans falske kejserrige, som en del af en besættelseshær, en hær der skal bekæmpes. At kongehuset er faldet for at agere i strid med grundloven ved at indtræde i Schwabs hær af nyttige idioter, det vil på sigt få huset de repræsenterer til at krakelere. Det er renlivet politik, de begiver sig ind i.

Jeg forudser Frederik bliver Frederik den sidste, og dermed den sidste royale regent vi får i Danmark. Min støtte er væk, jeg tror mange har det på samme måde. Fædrelandet og Gud kan ikke bære en kommende regent, som er repræsentant for en fascistisk organisation, der burde sortlistes på linje med Al Queda og ISIS.

Hvis Klaus Schwab ikke figurerer på Wiesenthals liste over efterlyste, så figurerer han på min over forbrydere. Han truer alt hvad jeg betragter som mit nære, og mine kære. Det rækker for mig, tilsvarende er hans supportere medsammensvorne, uanset hvilket hus de stammer fra. Høj som lav. Amen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)