Klumme: Kabuls ildevarslende fald


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Mens disse linjer skrives, sænker middelalderen sig atter over den afghanske hovedstad Kabul. By efter by er faldet i det land, der i 20 år været epicenter for vestlig bekæmpelse af islamisk terror. Hvem husker ikke billederne fra 9.11 med passagerflyene, der bragede ind i World Trade Center? De forvandlede bygninger, menneskeliv, drømme og håb til støv. Glemt er det tilsyneladende hos den amerikanske præsident Bidens administration, siden den med lynets hast har efterladt Afghanistan til de nye arvtagere af kommende terrorhandlinger i vesten.

Biden selv minder mere om en bedstefar, der er faret vild i et supermarked, end den vestlige verdens leder.

Billederne af de tusindvis af biler, som flygtende afghanere har måtte efterlade med nøglerne siddende i på deres vej mod lufthavnen i hovedstaden, minder om da USA forlod Saigon i utide i 1975. Der hvor man så soldater skubbe helikoptere ud over kanten af hangarskibe for at kunne rumme de mange desperate flygtninge. Totalt uværdigt for en supermagt.

Bidens demens og mangel på moralsk og fysisk styrke symboliserer, hvorledes den øverste vestlige ledelse er i skamløst forfald. 2000 års kristendom samt kulturel og åndelig udbygning er i en nedadgående spiral af forfald. Den erstattes af en ny verdensorden baseret på marxistisk baseret ideologi og skyldfølelse over at være hvid med den bagage, Europa har fra fortiden med kolonialisme og overherredømme. NWO, The Great Reset, og indskrænkning af vestlige frihedsrettigheder til fordel for mangfoldighed. Læs: islamisk dominans. 98% af de nytilkomne ikke-vestlige migranter har islamisk baggrund.

Tror man, aat de ikke-vestlige migranter med islamisk baggrund vil tilpasse sig kristen, europæisk levevis og normer, så fornægter man virkeligheden og de spor, islam har efterladt sig i historien. Her gælder reglerne i koranen, uanset om aktørerne hedder Taleban eller dagens kulturmuslimer. Dagens ret fremover bliver brændt jord for alt det, vi troede på, og generationer før os kæmpede og døde for.

20 års indsats, milliarder og atter milliarder af nyttesløse midler taget fra vestlige skatteborgere til krigsindsats i Afghanistan. Tusindvis af døde allierede soldater, lemlæstede af vejsidebomber og snigskytter, og de tusindvis af ptsd-ramte veteraner, der gør livet til et helvede for sig selv og deres pårørende. Skæbnen for det afghanske folk uomtalt. Vesten er i moralsk og åndelig opløsning, og vi igangsætter en fornyet vitalitet og kampkraft i de yderliggående og toneangivende islamiske kræfter ved at stikke halen mellem benene.

Biden og de vestlige ledere er moralsk ansvarlige for enhver islamisk krænkelse på mænd, kvinder og børn fremover i Afghanistan. Og med vor egen Mette Frederiksens ord om, at de 43 danske soldater ikke døde forgæves, burde hun stilles for en rigsret både for det tidligere grundlovsbrud og nu for at lyve over for befolkningen og de afdøde soldaters pårørende og efterladte. Skam over hende, skam over vestens ledere. Værdiløse socialister og liberalister, der ikke forstår, at deres primære opgave er at passe på deres befolkninger, og ikke på spøgelser i andre lande.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Blodbadet i Utrecht – Mediernes hykleri og hvad deraf fulgte

Vesten er i sin værste krise siden tyrkerne angreb Wien, som de havde omringet og belejret i 1683. Hvis Wien var faldet og kommet under osmannisk styre, var Vesteuropa samtidig kommet under islamisk herredømme. Kun en snarrådig og heltemodig indsats fra de allierede polske tropper, der trods undertal, forhindrede Wiens og Europas under en islamisk halvmåne.

Var vesten kun til grin i Afghanistan, kunne det endda gå, men sporene stikker dybere. Det minder de få stigmatiserede og årvågne på højre side af det politiske spektrum om, at nye scener i vores egen del af verden dagligt må overgives til ikke vestlig tankegang, erstattes af middelalderlig tankegang og islamisk funderet levevis og åndsmæssig forståelse. Årtiers slaphed, dekadence og marxistisk undergravelse af den vestlige verdens struktur og åndelige habitus har gjort sin virkning.

Kabul er faldet til islamisk ondskab, men vesten står for tur. Der findes ikke et islam-light, der findes kun et islam, som Tyrkiets enerådige hersker Erdogan udtrykker det. Beviset? Se til måden islam lægger sine fangarme ud over det afkristnede kontinent, vi kalder vores hjem. Daglige kirkeafbrændinger og eskalerende krav om efterlevelse af koranens moralkodeks på alle samfundets hylder. Og det ikke kun i islamisk dominerede bykvarterer, men i hele udøvelsen af de funktioner, myndighedsudøvelse forvaltes på i alt fra ændring af madvaner til dresscode for politifolk.

Nu kan vesten forventeligt modtage op mod 3 millioner flygtninge fra Afghanistan som en afledet effekt af miseren og den islamiske verden vil triumfere over vestens manglende evne og moralske styrke til at modstå Taleban. Kan vestens ledere ikke læse indenad eller er man holdt op med at lytte til efterretningstjenesterne?

Befolkningsudskiftningen fortsætter ufortrødent i Vesteuropa. Etniske europæere kommer i mindretal på egen hjemmebane om føje år. Det er faktuelt. Migrationen mod Europa, hvad enten den er økonomisk eller betinget af klimaændringer, fortsætter uhindret. Vil man til Europa, kommer man det. Vesteuropæerne betaler for romerrigets anden undergang med egne midler. Det første faldt i 500-tallet til indtrængende, germanske barbarer. Imperiets arvtager i EU-styret vil tilsvarende tabe til indtrængende islamiske migranter. Deres levevis og adfærd vil på tilsvarende vis brænde det Europa ned, vi kender.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Invasive planter i Danmarks have er noget snavs 

EU tildeler årligt puljer til NGO-organisationer, der dagligt landsætter nye ikke-vestlige migranter fra de islamiske lande på de italienske, spanske og græske kyster. Alt mens den tidligere italienske indenrigsminister Salvini er under tiltale for lovbrud ved tidligere at have sat foden ned for færgefarten for unge, stærke mellemøstlige og afrikanske migranter. Dem, der snart kan kalde sig ny-europæere. Den socialistiske administration og ledelse i Italien fungerer som islams nyttige idioter. De er ikke kun landsforrædere, men også et forbrydersyndikat, der ikke lader mafiaen på Sicilien noget tilbage.

Vesteuropæerne betaler for deres egen undergang i en verden af vold, trusler, terror og mellemøstlig dominanskultur på egen hjemmebane. Selvdestruktion har fået en helt ny dimension. Parallelsamfund, udenlandsk-islamisk, og for vore dyrt betalte olie- og benzinpenge finansierer nybyggeri af opskydende paddehatte af moskeer i Vesteuropa. Åndelige kaserner for de nytilkomne migranter.

Medier og venligboere kalder det mangfoldighed. Den engelske værdikæmpe, Tommy Robinson, kalder retteligt moskebyggerierne for en del af islamisk kolonisering af Vesteuropa. Hans profetier gør ham til en paria i mediesammenhæng. Bare man skriver hans navn på Facebook, får man karantæne. I medie- og i politisk sammenhæng leder den blinde de blinde i Vesteuropa. By efter by falder for at få islamiske borgmestre i alt fra London til Leeds i Storbritannien.

I Frankrig stikker yuppie-præsidenten Macron fingeren i et utæt vandrør og tror, at han kan stoppe islamiske kvinders livmoder i ikke at mangfoldiggøre nok arvtagere af islamisk mørkesyn. Undtagelsestilstanden bliver aldrig ophævet. Den vil brede sig til resten af EU på grund af antallet af islams udøvere. Kultursammenstødene vil fortsætte.

Macron tror, at lovgivning kan stoppe islams udøvere. Løbet er kørt for det land, der under merovingerne og frankerriget i middelalderen styrede Europa. Nu hensygner det i islamiske hensyn og trøstesløshed i ghettoerne i Frankrig. Så længe man ikke kan stave til og forstå nødvendigheden af repatriering, så vil bastion for bastion falde overalt i Europa. Masseindvandring til Østeuropa af etniske vesteuropæere kan blive en fremtidig konsekvens.

Sverige har helt sin egen historie om selvdestruktion, hvis man kan symbolisere hensyntagen til islam på det kartoffellignende plan.

To voldtægter og kidnapning under torturlignende omstændigheder er ikke så alvorlig en kriminalitet, at den berettiger til mere end 2 års fængsel for en muslimsk indvandrer uden svensk statsborgerskab. Det berettiger også udådsstifteren til at få en økonomisk belønning på 613.000 kr. for at have siddet i varetægt på overtid.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Ka’ab ibn Ashraf - en af de allerførste, der blev ramt af en islamisk fatwa

Og naturligvis skal torturbødlen ikke udvises

Hensyn til ofrene spiller ingen rolle i det svenske straffesystem, når man finder ud af, at delinkventen var 16 år på gerningstidspunktet og ikke 18. I Sverige har man institutionaliseret sin egen undergang.

Moralsk set har Taleban indtaget pladserne i den svenske Højesteret. De vantros kvinder har ingen rettigheder Allahs udøvere har alle.

Den vestlige verden som vi kender den er i åndelig opløsning. Grænsen til Vesteuropa står på vid gab takket være EU, Merkel og hele spindelvævet af ugræs, som er føget over hegnet. Godt assisteret af et islamisk domineret FN og et utal af for Vesteuropa altødelæggende konventioner. Vor egen statsminister Løkkes underskrift på Marrakech-aftalen i 2018 in mente.

Trump var den vestlige verdens leder, der var i stand til at sætte sig i spidsen for kavaleriet, hvad enten det var over for Kina eller Iran. I sidstnævnte land kan mullaherne gnide sig i profetens skæg efter vestens nederlag i Afghanistan. Irans ledelse burde for længst have været udraderet fysisk af USA.

Atomvåbenproduktionen alene berettigede hertil. Det uanset senere fordømmelse i FN. Iran har i årevis også forsynet verdens terrorregimer med våben. Taleban inklusive. Så meget desto mere et moralsk ansvar for at få fjernet styret. Og så i øvrigt også huske at sætte Saudierne på plads ved samme lejlighed.

Breiviks udåd på Utøya blev de politisk korrektes stigmatiserende opfattelse af højrefløjens moralske habitus. Breivik- og Hitlerkortet er splinten medier og politikere mener patriotisme og patrioter bærer rundt på i deres øjne. Hvad de ikke ser, er de dusinvis af ofre, der for hver daglige time falder for krænkelser og drab begået af muslimske migranter på etniske europæere. Ofte svage ofre. Det er bjælken, massemedier og socialistiske og liberale politikere bærer rundt på i deres øjne.

Kabuls fald er et ildevarslende tegn om, at vestens fald er forestående. I historisk kronologi er vi tæt på. Vi er et bølgeskvulp derfra! Så længe opfattelsen er, at eftergivenhed er vejen frem, overser man verdenshistoriens spor om, hvilke imperier, der bukkede under for udefrakommende magter. Så fornægter man både årsagen til, at den afghanske hovedstad faldt, og årsagen til vestens snarlige fald.

En krig kan aldrig vindes ved tilbagetog, den kan kun vindes ved blod, sved og tårer